FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii strîng rîndurile înaintea derby-ului cu Astra: "Trebuie să ne distanţăm! O victorie ne oferă prima şansă la titlu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 13:54

Andrei Prepeliţă, mijlocaşul Stelei, a vorbit despre derby-ul din această seară, ora 21:00, în direct la Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO, cu Astra Giurgiu, care pune faţă în faţă principalele favorite la cîştigarea titlului.

“Ne-am obişnuit în ultimul timp să avem meciuri grele cu Astra, o echipă bună, cu care ne batem la titlu. Nu cred că îi influenţează jocul din Cupă, ei se concentrează pe campionat. Avem două rezultate negative în faţa lor, dar nu mai contează asta. Sper să facem un joc bun, să avem publicul de partea noastră şi să ne bucurăm împreună. Publicul contează foarte mult pentru noi, ne ajută să punem presiune pe adversari.

Trebuie să batem ca să ne distanţăm de ei. Nu putem spune că eliminăm o contracandidată dacă învingem, campionatul e lung, se pot pierde puncte şi cu alte echipe, dar meciurile directe contează la final. Cu o victorie, am avea o primă şansă”, a declarat Andrei Prepeliţă la Look TV.

...despre banderolă: “Să fii căpitan la Steaua este o onoare pentru orice jucător. Mă motivează mai mult, nicidecum nu simt presiune. Am fost căpitan la o vîrstă fragedă la FC Argeş, apoi la Craiova şi acum la Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andytheblue
andytheblue  •  18 Octombrie 2014, 00:46
Postat de roadster1988 pe 28 Septembrie 2014, 16:11

arbitrii vor face diferenta in acest meci,ca si in toate meciurile stelemelei.adevarata ei valoare si-a aratat-o in bulgaria cand o echipa de legumicultori a tinut-o in corzi 9o de minute si a umilit-o un dinamovist ....

esti prea prost pt secolul asta,aberezi aici si minti non stop!titlul 26 e al Stelei ! Forza Steaua !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Septembrie 2014, 03:06

hai gata, mai lasati-o.. ajunge..))

roadster1988
roadster1988  •  28 Septembrie 2014, 16:11
Postat de mana_neagra pe 28 Septembrie 2014, 14:22

Rezultatul va fi unul singur, si anume, 1 solist....:))

arbitrii vor face diferenta in acest meci,ca si in toate meciurile stelemelei.adevarata ei valoare si-a aratat-o in bulgaria cand o echipa de legumicultori a tinut-o in corzi 9o de minute si a umilit-o un dinamovist ....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează