FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI 0-1

Stochiţă îşi poate lua adio de la contractul pe viaţă la Steaua » Gigi Becali: “Schimb 100 de antrenori pînă iau titlul!”

Gigi Becali, patron Steaua
Gigi Becali, patron Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 13:53

Recunoscut pentru rapiditatea cu care schimbă antrenori, Gigi Becali a declarat că nu va renunţa la această practică pînă în momentul în care titlul de campioană nu va ajunge în Ghencea.

În acest sezon, Steaua a ajuns deja la trei antrenori, după Ronny Levy şi Ilie Stan, pe banca roş-albaştrilor ajungînd Mihai Stoichiţă. Gigi Becali a explicat că nu se va opri să aducă alţii pînă cînd Steaua va lua campionatul.

Schimb 100 de tehnicieni şi gata. Eu am luat crema fotbalului românesc şi vreau să iau campionatul. Schimb antrenorii cum vreau eu pînă cîştig titlul!”, a declarat finanţatorul roş-albaştrilor, atenţia acestuia fiind îndreptată spre Laurenţiu Reghecampf , tehnicianul celor de la Concordia Chiajna.

Citeşte şi: Reghe, tot mai aproape de Ghencea » Becali îl vrea la Steaua!

După victoria cu Oţelul Galaţi, cu 2-1, Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Stoichiţă, declarînd că îi prelungeşte contractul pe o durată nedeterminată.

La 1-0 să revii în deplasare cu campioana şi să cîştigi e ceva.  Mi-a demonstrat azi că a făcut o schimbare de mare antrenor. Cînd a închis jocul, l-a băgat pe Gardoş în locul lui Chipciu, aşa cum mă gîndisem şi eu. O sa-i prelungesc contractul", a declarat Becali în direct la Fanatik Show.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brod
brod  •  24 Aprilie 2012, 11:13

să se schimbe şi pe el! nu la caracter sau bibilică ... acolo nu are nici o şansă. dar să încerce mai jos, în partea cu care "gîndeşte"... că a început să cam pută. un pampers roşu-albastru căptuşit cu lână de oiţă bârsană... pus tandru de meme stoica şi parfumat de către salba de antrenori-slugi. noi succesuri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează