FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoica a găsit soluţia pentru atacul Stelei » O nimerește MM de această dată? A dat rateu după rateu până acum

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 11:35

Steaua caută un atacant pentru sezonul viitor, iar Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, s-a dus în Portugalia pentru a urmări mai mulți jucători.

De-a lungul timpului, MM Stoica nu a avut mereu succes la jucătorii pe care i-a adus, aceștia nereușind să se ridice la nivelul așteptărilor.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză a jucătorilor pe care Stoica i-a adus la Steaua.

Stoica n-a mai adus niciun jucător de când a venit cu Georgievski în 2012, la primul mandat al lui Reghecampf. În general, MM a pariat greșit atunci când a făcut scouting cu jucători ale căror nume nu spuneau nimic în România.

  • Elton - brazilianul înalt de 1,56 metri a venit în 2006 și a fost dat afară după 8 meciuri, jumătate ca titular. În continuarea carierei a ales campionatele din Emirate, din Arabia Saudită și din Qatar
  • Klemi Saban - fundașul dreapta israelian a prins exact 8 meciuri în Liga 1, la fel ca Elton. A revenit în Israel și s-a retras la 34 de ani
  • Andrey - portarul brazilian accidentat de la primul antrenament la București are 32 de ani acum și evoluează în liga a doua din țara de origine
  • Carlos Fernandes - născut în Congo, cu cetățenie portugheză și internațional angolez, goalkeeperul a rămas în amintirea steliștilor ca un excentric. Și ca un portar-clovn, un gafeur pe care Becali l-a dat afară cu o ofertă-șoc: "Dau 100.000 de euro oricui vrea să-l ia!"
  • Tatu - micuțul atacant brazilian a fost contestat permanent de suporteri, nemulțumiți de lipsa de eficiență. "Joacă bine între linii" a fost tot ce a putut spune MM în apărarea atacantului cu 6 goluri în doi ani și jumătate. Tatu e de doi ani la Bangkok
  • Georgievski - fundașul dreapta macedonean a bifat 28 de meciuri în doi ani, fiind apoi lăsat să plece liber. Acum joacă în Australia, la Melbourne Victory

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și în ediția digitală AICI materialul integral și află cine este jucătorul pe care MM Stoica l-a ales pentru Steaua și cum îl caracterizează un fost campion al României.

 Alte subiecte exclusiv print:

✓ Promisiunea lui Andone pentru fani, după 9 ani fără titlu + Răspunsul la întrebarea care arde: "Ce faceți dacă vă sună telefonul după EURO?"

✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
1429283900726653
Niculae Blaga  •  26 Mai 2016, 19:52

MITA E RATANGIU !!!

104772133226352
Petre Radulescu  •  26 Mai 2016, 18:06
Postat de blacksun_14 pe 26 Mai 2016, 11:52

thereau, iar a dat rateu dupa rateu absolventul asta de fara frecventa care se crede jurnalist

N-a uitat nimic, *** asa-zis jurnalist nu face altceva decat sa-i faca imagine negativa. si inca ceva. Pe Thereau s-au incasat peste 3.000.000 de euro.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hehehehe
hehehehe  •  26 Mai 2016, 17:39
Postat de Florin Cutitoi pe 26 Mai 2016, 17:33

Ziarist cu numele(slab pregatit) sau rau intentionat!Lista fotbalistilor adusi de M.Stoica este mult mai lunga si plina de valori confirmate.Oricum,Mihai Stoica este cel mai bun conducator din fotbalul romanesc,spre disperarea trepadusilor ***(pseudoziaristi si de-aiurea),care cauta de zor pete in soare.

Miron Cozma linisteste-te! Nu il mai ridica in slavi pe memelusha stoica facandu-l cel mai bun conducator de club din romania! El este cel mai potrivit conducator pt fcsb, fiindca acolo e alt sistem de valori: smenaria si nepotismul!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează