FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Stoican, one-man-show! Flavius, reprezentație de stand-up comedy în fața jurnaliștilor: „Of, de s-ar vinde mintea asta, aş avea palat!”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 15:46

Flavius Stoican a făcut din nou spectacol la o conferință de presă. Antrenorul celor de la Poli Iași a glumit în momentul în care i-a prezentat pe Willy Semedo și João Teixeira, ultimii veniți la Poli Iași. 

"Nu vreau după evoluţia lor sau după ce cresc din punct de vedere sportiv să îi văd pe aici cu gulerele ridicate, că merg pe vârfuri”, a zis Stoican în fața jurnaliștilor, după care i-a tradus totul lui Semedo: „După 3 meciuri jucate bine, nu vreau să te văd că mergi ca Chuck Norris”.

Of, de s-ar vinde mintea asta, aş avea palat! Deocamdată rămân la stadiul de casă", a glumit Flavius Stoican la conferința de presă.

Joao Teixeira (22 de ani) - mijlocaș central - a evoluat pentru echipa a doua a lui Metz, apoi a mers la US Sarre-Union și Sarreguemines. A mai evoluat la Fatima, iar în august 2018 a plecat în Moldova, la Zimbru Chișinău. Jucătorul are 3 meciuri în naționala U19 a Portugaliei.

Semedo (24 de ani) - mijlocașul lateral - a jucat pentru Alki Oroklini, unde a marcat 5 goluri în 20 de meciuri. În ianuarie 2018 a mers la Charleroi, iar în vară a semnat cu KSV Roselare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează