FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-GAZ METAN 2-0

Stoichiţă: "Am fost jignit tot meciul, dar mi-am văzut de treaba mea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Tehnicianul Stelei laudă efortul depus de elevii săi în confruntarea cu Gaz Metan şi spune că n-a venit în Ghencea să poarte un razboi cu suporterii.

"Mergem pînă la capăt cu ideea pe care ne-am impus-o, cea de a lua titlul. Nu a fost un meci frumos, dar mă bucur că am reuşit să cîştigăm. Determinarea a fost cea care ne-a adus victoria.

Criticile ne-au ambiţionat după meciul cu Dinamo şi ne-au ajutat să cîştigăm astăzi. Nu ştiu dacă vom fi pe primul loc de Paşte, dar încercăm să ne facem treaba cu profesionalism.

N-am venit să am contre cu Gigi Becali, n-am venit să port un război cu suporterii, dacă alţii au părerea asta e treaba lor. Am fost jignit tot meciul, dar eu mi-am văzut de treaba mea", a declarat Mihai Stoichiţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  22 Martie 2010, 01:13

ce mi-ai facut gig? ce mi-ai facut ciobane? n-am avut nicio emotie la dinamo steaua miercuri! n-am simtit nimic! m-a durut undeva! mi-ai furat orice sentiment pentru steaua! asa ca mori!

obiectivul
obiectivul  •  22 Martie 2010, 00:53

daca nu-i raspunde oierului il da afara in secunda urmatoare. asa s-ar intampla cu oricare alt antrenor. toata lumea stie, iar ceea ce a patit Bergodi confirma situatia de la Steaua. Daca ai ceva de spus, un punct de vedere personal, ti-l exprimi dupa ce se incheie contractul. REsemnati-va, daca-l injurati, oierul nu mai pleaca-n veci. Eu zic sa va gasiti alta echipa favorita, pe-asta a luat-o ciobanul.

 •  22 Martie 2010, 00:24

sunt de acord cu "Eu". Stoichita e un antrenor bun care face o treaba buna cu un lot f slab. Pacat de el ca trebuie sa raspunda oierului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează