FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stoichiţă: "Am oferte, dar nu plec de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Tehnicianul Stelei prefaţează derby-ul cu Dinamo şi admite că a primit zilele acestea o ofertă din Kuweit.

"Nu prea am emoţii pentru meciul cu Dinamo. Băieţii mei sînt obişnuiţi cu astfel de confruntări. Tănase are în continuare probleme fizice şi nu ştiu dacă îl voi include în lot pentru derby.

Aceste meciuri nu au nici o favorită. Pot apărea oricînd surprize. Eu nu fac o competiţie din rămînerea mea la Steaua. Îmi fac munca cu plăcere şi fără presiune.

Depind doar de mine şi de ceea ce fac eu. Am avut mai multe oferte, nu numai din Kuweit, dar le-am refuzat pe toate pentru că vreau să duc la bun sfîrşit munca din Ghencea", a declarat Mihai Stoichiţă la Contraatac pe GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ak47_killer
ak47_killer  •  15 Martie 2010, 23:16

bekali a mai distrus un fodbalist parca il vad pe plesan are mai mult de jumate de sezon accidentat cit o mai tine si asa ca se satura baronu si te trimite pe la divizia b ionescu pe unde mai e cristea andrei e la dinamo borcea macar nu e cioban cu ei

 •  15 Martie 2010, 23:04

da tare asta

 •  15 Martie 2010, 21:51

Nu pleaca de la Steaua?! Deci, NU ARE NICIO OFERTA!!! Vrea sa duca treaba la bun sfarsit?!? "Bun sfarsit" la FC Valiza?????

Vezi toate comentariile (8)
Comentează