FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Stoichiţă: "Eu nu am avut potenţa materială de care s-a bucurat Piţurcă"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Antrenorul Astrei Ploiesti, Mihai Stoichita, i-a raspuns lui Victor Piturca, cel care il acuzase ca este responsabil pentru ce s-a petrecut la Steaua.

"Eu nu am avut potenta materiala de care s-a bucurat domnul Piturca la Steaua si am incercat sa fac treaba cu ce am avut si cum m-am putut descurca. Eu consider ca el nu ar fi trebuit sa plece de la Steaua, pentru ca incepuse o treaba buna"
, a spus Stoichita la Sport Total FM.

Apoi a adaugat: "Stiti ce a fost anul trecut si nu a fost o tragedie. Asa cum a fost, ne-am descurcat mai mult decat onorabil. Si daca eram un pic mai mult norocosi, am fi terminat mai sus".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
treadstone
treadstone  •  17 August 2010, 17:28

pai si de ce ai acceptat sa semnezi dovlecel? la un moment dat te laudai ca ai cel mai bun lot inainte de retur...se vedea de pe Pluto ca nu ai jucatori (mai ales aparare) dar ai mers inainte sa iti iei banul in loc sa pui piciorul in prag.ori jucatori ori pleci...Felicitari!acum esti jenibil

mighetu
mighetu  •  17 August 2010, 14:33

iar se plange asta prin ziare?

xpigames
xpigames  •  17 August 2010, 14:18

google: xpi games jocuri caterinca

Vezi toate comentariile (7)
Comentează