FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Stoichiţă: "Jucătorii sînt puţin lipsiţi de încredere, dar îi văd preocupaţi să ducă Steaua sus"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 16:38

Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, a vorbit despre atmosfera din cadrul lotului înaintea partidei din această etapă cu Sportul.

"Jucătorii sînt puţin lipsiţi de încredere după ultimele rezultate. Le-am spus însă că trebuie să realizeze unde sînt, Steaua e Steaua. Îi văd preocupaţi să ajungem acolo unde ne este locul. Dacă vrem să mai visăm la titlu, trebuie să cîştigăm.

Luăm meciul cu Sportul foarte în serios. Nu tratăm superficial această săptămînă premergătoare meciului, iar duminică încercăm să cîştigăm", a spus Mihai Stoichiţă la GSP TV.

Meciul dintre Steaua şi Sportul va avea loc duminică, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
birjovanu
birjovanu  •  04 Aprilie 2012, 17:27

ce interviu?pai toti sunt preocupati sa ia titlul de la toate echipele doar pentru bani ca fotbal nu joaca nici pentru diviziaB,

alpin
alpin  •  04 Aprilie 2012, 17:13

Si nu o pot duce sus?! Sa incerce cu o macara.

tripp
tripp  •  04 Aprilie 2012, 16:55

asa e mai slughi, dar tu nu vei avea nicio contributie, ideea e ca stina vine ,,tare pe turnanta,, ( ca si in ultimii ani,cind se apropie ultimele etape), ,,albitrii,, sint deja in block-starturi, ciobanasul stie de ce...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează