FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă: „La fel ca Gigi Becali, şi eu sînt omul Stelei”!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2009 00:00

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichita, a ţinut să le răspundă fostelor glorii ale clubului care i-au reproşat trecutul dinamovist.

„Cu Steaua am trăit cele mai frumoase momente din carieră. Ştiu că sunt şi voi fi hulit de suporteri, dar cineva trebuia să aibă curajul de a munci aici. La fel ca şi Gigi Becali, şi eu sunt omul Stelei. Am văzut că şi fostele glorii ale echipei au început să îşi dea cu părerea.

Dar să nu uite că de când a venit Gigi Becali, rezultatele sunt pozitive. Steaua a revenit după mulţi ani în Liga Campionilor, a ajuns în semifinalele Cupei UEFA. Cred că patronul şi-a făcut bine treaba. Le-am spus jucătorilor să se detaşeze, să lase aceste probleme pe umerii mei şi ai preşedintelui, dar e greu să facă asta, mai ales că mulţi dintre ei sunt tineri şi nu au experienţă”  a declarat Stoichiţă în presa braşoveană.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
dany1981
dany1981  •  09 Octombrie 2009, 15:31
Postat de pe 09 Octombrie 2009, 11:20

Voi sunteti oamenii dràcului, nu ai Stelei, nenØrocitilor! Oamenii Stelei sunt Helmuth Duckhadam, Gica Hagi, Marius Lacatus, Bumbescu, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Ladislau Boloni,a suporterilor, nu a voastra, glume de animale ce sunteti! PROTESTELE CONTINUA! LA MECIUL CU FENER SA NU SCAPATI SAPUNUL, SÇLAVI AI CIOBANULUI!

d-le stoichita, aici sta treaba altfel...nu trebuia sa vi sclav pe plantatie la acest specimen unicat in lume,care are prostia in cap cat china...de asta e vorba ! sunteti in stare sa-i pupati picioarele alea urat mirositoare a lu jiji pt a antrena STEAUA..nu e chiar asa, de aia va fac suporterii SCLAV

 •  09 Octombrie 2009, 13:26

...O carpa murdara esti Stoichita!...Se sterge Becali cu tine la fund!

 •  09 Octombrie 2009, 12:11

dar ce zici de imaginea stelei care are de suferit?cu valize ,cu becali alergand dupa jucatorii echipelor adverse si jignirile aduse celor care indraznesc sa il critice?eu sunt stelist de mic dar ca multi altii pur si simplu nu vreau sa mai aud de acest om.nu sunt de acord cu intrarea suporterilor pe teren sau cu introducerea tortelor dar presupun ca fiind impotriva lui becali tot huligan si vagabond sunt,nu?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează