FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA

Stoicikov demis

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2007 00:00

O jumatate de an. Atit a rezistat Stoicikov pe banca Celtei. Angajat din 10 aprilie, cind a parasit "nationala" Bulgariei (rivala "tricolorilor" in eliminatoriile CE 2008) special pentru a prelua formatia din Vigo, Hristo a fost concediat ieri.

Masura s-a luat dupa cel mai convingator triumf al sezonului, 3-1 simbata cu Xerez. Totusi, rezultatele sint de vina, fiindca Stoicikov a tot dezamagit. Nici n-a reusit mentinerea in Primera, rateu trecut in iunie cu vederea, nici n-a avut un parcurs bun in Segunda. Acum, Celta e abia pe locul 11, fiind la 6 puncte si de primul loc promovabil, si de primul retrogradabil. Ba, se crede ca el nu era prea priceput, fiindca rolul esential in pregatiri il juca de fapt secundul Antonio Lopez.

Presedintele Carlos Mourino a explicat: "Nu am inceput asa cum speram. A trebuit sa luam rapid o decizie drastica pentru a avea timp sa reactionam si sa ne regasim linistea". El l-a si ales pe inlocuitorul lui Hristo: Lopez Caro, fost la Real Madrid si Santander.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează