FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Străinii n-o lasă pe Dinamo să se pregătească pentru Champions League! ”Cîinii” sînt în pericol să mai rateze un titlu!

Muniz Fernandez, la meciul Unirea - Dinamo 1-0
Muniz Fernandez, la meciul Unirea - Dinamo 1-0

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 15:21

Rednic încă mai are coşmaruri cu spaniolul Muniz, arbitrul pe care Dinamo l-a acuzat că a făcut-o pe Unirea campioană în 2009 (VEZI AICI VIDEO DE LA UNIREA - DINAMO 1-0) Scenariul se poate repeta, fiindcă dintre ultimele opt etape care au rămas de jucat, trei ale ”cîinilor” vor fi conduse de brigăzi de-afară

În Liga 1 revin arbitrii străini, coşmarul lui Dinamo. "Cîinii" au pierdut în 2009 titlul de care s-au aflat cel mai aproape în ultimii ani. Şi campioana mergea atunci direct în grupele Ligii Campionilor! Roş-albii erau lideri cu trei etape înaintea finalului, dar au pierdut la Urziceni, 0-1 cu un gol marcat de Dacian Varga. A fost eşecul decisiv, fiindcă Unirea a trecut peste trupa din Ştefan cel Mare în clasament şi a păstrat avantajul pînă la sfîrşit.

A urmat o campanie excelentă în Ligă pentru formaţia lui Dan Petrescu, cu opt puncte obţinute, record pentru un club din România în cea mai tare competiţie europeană inter-cluburi. Iar lui Mircea Rednic i-au rămas coşmarurile. Dinamoviştii l-au acuzat pe Cesar Muniz Fernandez, arbitrul jocului de la Urziceni, că le-a furat titlul. Una dintre variantele pe care le-au lansat ei: Gică Popescu ar fi intervenit pentru ca ibericul să-l ajute pe prietenul lui, Petrescu, să ia titlul. Rednic a pomenit des despre acel episod ca despre decepţia carierei lui, chiar dacă "Puriul" mai are alte două campionate cîştigate, unul cu Rapid şi unul cu Dinamo.

Roş-albii sînt din nou bine poziţionaţi în clasament. Ocupă locul al doilea, dar depind numai de ei, adică victorii în toate cele opt etape rămase le-ar garanta titlul, fiindcă mai au un meci direct cu CFR şi pot anula avantajul de trei puncte pe care-l au clujenii acum. Dezastrul din 2009 s-ar putea repeta, însă, tot cu un străin "central", întrucît şi derby-ul cu CFR, precum şi alte jocuri extrem de importante pentru Dinamo vor fi conduse de arbitri de-afară.

Meciurile în care Dinamo va fi arbitrată de străini: cu U Cluj (acasă, etapa a 29-a), cu CFR Cluj (acasă, etapa a 30-a), cu Steaua (deplasare, etapa a 33-a).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
gsoft07
gsoft07  •  19 Aprilie 2012, 20:52
Postat de bbradut pe 19 Aprilie 2012, 16:07

for gsoft07 - esti mai prost ca limba rusa. din cel putin 2 motive: titlul nu este prost - ma repet - la fel ca tine, iar afirmatia ta - cea legata de infundarea cu bani a buzunarelor fluierasilor autohtoni - face parte din categoria ..."hai sa ne aflam in treaba si sa-mi vad comentariul pe net, ca ma stie lumea de microbist dastept si smecher.." in rest - si asta ptr gsp - povestea din articol este reala.

'Afirmatia' era o metafora pe care tu nu o poti intelege. Cel putin nu ai crezut ca niste bani pot rupe un buzunar , dar cine ar crede? ... "dasteptule"

traseistusibiu
traseistusibiu  •  19 Aprilie 2012, 19:57
Postat de skald pe 19 Aprilie 2012, 19:17

dinamo are multe probleme de rezolvat,din primele 4 clasate avem cel mai slab lot si cei mai hoti conducatori

toate echipele au ceva de rezolvat, mai putin cfr-ul. de asta sunt suporterul ei. adio inter sibiu, fc national, rapid, acum tin cu cfr

skald
skald  •  19 Aprilie 2012, 19:17
Postat de adi_stelistul pe 19 Aprilie 2012, 16:24

Categoric Dinamo a pierdut acel titlu din cauza arbitrului din acel meci (ca stelist as spune "datorita", nu "din cauza" :-) , da' nu vreau sa fiu incorect). Anul acesta insa, cum spune si v1ad, Dinamo mai are cateva probleme (marisoare) de rezolvat.

dinamo are multe probleme de rezolvat,din primele 4 clasate avem cel mai slab lot si cei mai hoti conducatori

Vezi toate comentariile (21)
Comentează