FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

String bani

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2007 00:00

"Ciinii" vor sa se desparta de jucatorii care n-au dat randament pentru a face rost de resurse financiare necesare aducerii lui Tamas

Dinamovistii se zbat sa-l "repatrieze" pe Gabriel Tamas. Fundasul isi doreste acest lucru, insa impedimentul major in calea transferului o reprezinta suma pe care o solicita Spartak Moscova, proprietara jucatorului.
Internationalul de 23 de ani poate fi cumparat cu 3 milioane de euro pina simbata, cind ii expira imprumutul la Celta, apoi suma creste la 5 milioane, iar potentialii cumparatori trebuie sa negocieze direct cu sefii lui Spartak. Pe linga Dinamo, Tamas mai are si variantele Toulouse, care e dispusa sa achite 2,5 milioane de euro, si Dinamo Kiev. In lupta cu cele doua grupari, "ciinii" sint in dezavantaj, intrucit momentan nu pot oferi decit 1,5 milioane de euro pentru aparatorul celor de la Vigo.

Pentru a rotunji suma pina la 3 milioane, ros-albii sint dispusi sa-i cedeze pe cei care nu au dat randament. Balace e cotat la 250.000 de euro si e dorit de Ceahlaul, de UTA si de formatii din Germania, Vranjkovici costa 350.000 de euro, iar Ze Kalanga 800.000 de euro si se afla in vizorul lui Sivasspor (Turcia). De asemenea, campionii spera si la un eventual transfer al lui Marica de la sahtior, urmind a primi 10 la suta din suma incasata de ucraineni. stefan Radu, Pulhac sau Moti, care sind doriti de grupari din Occident, ar putea rotunji si ei bugetul, numai ca Rednic nu vrea sa slabeasca lotul inaintea partidelor din Liga Campionilor.


Tamas ar accepta sa vina in stefan cel Mare, insa doar pentru un salariu de cel putin 200.000 de euro si o prima de instalare consistenta

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează