FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Ce a pățit Costin Ștucan când a cerut o opinie de la Alexandru Deaconu: „Așa sunt amorsate crizele în România”

Costin Ștucan l-a invitat la dialog pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA
Costin Ștucan l-a invitat la dialog pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 11:08 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 11:25

Trei foști arbitri importanți, Constantin Zotta, Ion Crăciunescu și Florin Chivulete, au dezbătut în această dimineță, într-o ediție specială GSP Live, situația la zi a fotbalului românesc, „măcinat” de erorile tot mai grave ale arbitrilor. 

Pe rând, cei trei și-au expus punctul de vedere cu privire la trecutul, prezentul și viitorul arbitrajului de la noi, analizând greșelile din ultima perioadă, dar și problemele existente la vârful CCA, una dintre ele fiind absența sistemului VAR.

Constantin Zotta numește „problema numărul 1” a arbitrajului românesc: „Lipsă de integritate? Nu, e vorba de altceva”
ARBITRAJ
Constantin Zotta numește „problema numărul 1” a arbitrajului românesc: „Lipsă de integritate? Nu, e vorba de altceva”

Gazeta l-a contactat în acestă dimineață și pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA. Fostul arbitru i-a transmis producătorului emisiunii că, pentru a putea intra în direct, „e nevoie de o adresă către departamentul de comunicare al FRF”.

Costin Ștucan: „Doar în România crizele sunt amorsate mai tare prin tăcere”

Răspunsul lui Deaconu a provocat un discurs viguros al lui Costin Ștucan, moderatorul emisiunii:

„Asta e Comisia Centrală a Arbitrilor ... Vineri vom discuta din nou despre arbitraj. Încercăm până vineri să obținem aprobarea pentru a vorbi cu Alexandru Deaconu despre problemele din arbitraj. 

Cred că cei din conducerea CCA ar fi inspirați să discute un pic, fiindcă orice criză se poate dezamorsa prin dialog, e o teorie simplă de comunicare și funcționează bine în lumea civilizată. Doar în România crizele sunt amorsate mai tare prin tăcere”, a spus Costin Ștucan, moderatorul emisiunii GSP Live

Arbitraj în putrefacție profesională
EDITORIAL
Arbitraj în putrefacție profesională

Alexandru Deaconu se mai ocupă doar cu formalitățile de introducere a sistemului VAR în România

Augustus Constantin, fost arbitru de pe lista FIFA, l-a înlocuit ca responsabil de delegări pentru prima ligă pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA.

Un fost „fluieraș” le ia apărarea arbitrilor din Liga 1: „Vreau să vă spun un lucru, alta e problema cea mai mare”
GSP LIVE
Un fost „fluieraș” le ia apărarea arbitrilor din Liga 1: „Vreau să vă spun un lucru, alta e problema cea mai mare”

Din august, Alexandru Deaconu se mai ocupă doar cu formalitățile de introducere a sistemului VAR în România, spun sursele GSP.ro. A păstrat postul de vicepreședinte, dar la delegările din prima ligă Augustus Constantin e cel care îl secondează pe Vassaras, iar adjunctul delegărilor pentru eșalonul secund este argeșeanul Eduard Dumitrescu, fost asistent de pe lista FIFA.

Citește și alte știri din Liga 1:

ANALIZĂ GSP Bilanț neverosimil: câte greșeli au făcut arbitrii în 18 etape + FCSB, cea mai ajutată din Liga 1!

Una dintre „victimele” arbitrilor iese la atac: „Se răspunde la comenzi! Nu putem să nu vedem mizeria din arbitrajul românesc!”

VIDEO Jurnalistul GSP face dezvăluiri despre un nou arbitru-„vedetă” din Liga 1: „Extraordinar de arogant! Grave probleme de autoritate, face ca Istvan Kovacs”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
planetfun
planetfun  •  07 Decembrie 2021, 20:35
Postat de gica10 pe 07 Decembrie 2021, 15:04

Erai mic pe vremea cand CFR (2012/2013) participa in grupele CL si facea 10 pct intr-o grupa cu MU,Galata si Braga.Se calificase in grupa dupa ce trecuse cu dubla victorie in turul 3 preliminar de Slovan Liberec si in play off de Basel cu dubla victorie.Memoria iti cam da feste cand afirmi ca CFR fura etapa de etapa.Presa din capitala a facut un clasament care arata ca fcsb este favorita greselilor pro,pe cand CFR nu se afla intre primele 7..........

tocmai clasamentul ala e ticalos, si arata fara perdea ca gsp sustine tacit cefereul .

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  07 Decembrie 2021, 17:30

Actualul campionat Bundesliga2. In urma cu 2 etape Werder B. - Schalke 1-1 cu gol primit de Schalke in min 93 din penalty dupa .decizia VAR. Arbitrul, unul de pe lista FIFA,care initial nu acordase nimic, a fost atentionat deunul dintre arbitrii din camera VAR ca a fost fault si acordat penalty. Asta s-a dus sa vada si a dat penalty. S-a vazut clar pe toate imaginile video ca nu a fost nici un fault. Astfel Schalke a fost privata de 2 pct. A 2a zi Comisia de Arbitri din cadrul federatiei a iesit prin COMUNICAT OFICIAL, SI-A RECUNOSCUT GRESEALA SI SI-A CERUT PUBLIC SCUZE FATA DE CLUBUL SCHALKE.Ai nostri din CCA trimit delegari cu adresa ...Str.Popesti Leordeni.

sergihne90
sergihne90  •  07 Decembrie 2021, 16:59
Postat de Manu Ion pe 07 Decembrie 2021, 13:17

A aparut stucanel ! Ma intreb daca nu greseau arbitri duminica mai era ecst scandal ? De ce nu se facea acest scandal cand etapa dupa etapa era ajutata cfr si nici-unul dintre acesti asa zisi gazetari gen stucanel,raurica,craitica,morarica (digi tv) nu mai erau atat de fermi in emisiuni tv si articole in gazeta ? CFR-ul a furat cred vre-o trei sau patru titluri cu arbitri si toti ati tacut !!! De ce nu se pomeneste nimika de faultul grosolan facut de Minculescu asupra lui Oct. Popescu in careu si arbitrul nu a dat nimika !!!! Oare e obligatoriu ca sa se rupa picioare ca sa se dea 11 metri ?

a aparut nimika zis si manuela.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează