FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Ștucan l-a înfruntat în direct pe Nicolae Dică: „Înseamnă că ai tu o problemă! În Anglia, e o formă de grobianism”

Costin Ștucan l-a confruntat în direct pe Nicolae Dică
Costin Ștucan l-a confruntat în direct pe Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 14:39 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 18:43

Invitat marți dimineață la GSP Live, Nicolae Dică (42 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, a trecut în revistă câteva dintre momentele-cheie experimentate în ultimul său mandat pe banca roș-albaștrilor. „Nick” n-a evitat nici controversa petrecută după meciul cu U Cluj, 1-2, când nu l-a salutat la final pe omologul Eugen Neagoe.

Moderatorul emisiunii, Costin Ștucan, a ținut să combată argumentele lui Dică, cel care susținuse că salutul dintre antrenori la finalul meciurilor nu e o tradiție împământenită în Liga 1. Jurnalistul a oferit exemplul Angliei, unde salutul dintre manageri e o noțiune firească la finalul unei partide.

VIDEO. Dialogul în contradictoriu dintre Costin Ștucan și Nicolae Dică: „Înseamnă că ai o problemă”

  • Nicolae Dică: „Mi-am cerut scuze pentru ce s-a întâmplat în finalul jocului cu U Cluj. La finalul meciului, la noi nu prea se practică”. 
  • Costin Ștucan: „A, ba da, haide!” 
  • Nicolae Dică: „Crede-mă! Uită-te, de exemplu, la mine. Ia toate jocurile și vezi de câte ori m-am salutat la finalul lor cu antrenorii”. 
  • Costin Ștucan: „Păi, înseamnă că ai tu o problemă! Asta e o chestie universal practicată”. 
  • Nicolae Dică: „Nu esta așa”.
  • Costin Ștucan: „În Anglia, dacă nu faci asta, e o formă de grobianism să nu dai mâna cu...” 
  • Nicolae Dică: „Da, în Anglia! Dar în alte țări nu e așa” 
  • Costin Ștucan: „Păi, da, dar trebuie să vrem și noi să fim civilizați”. 
  • Nicolae Dică: „Vrem și noi, corect. Dar mi-am cerut scuze apoi față de domnul Neagoe. Eram foarte supărat și am plecat imediat la vestiare. Deci nu am făcut-o cu intenție”.
Ștucan l-a înfruntat în direct pe Nicolae Dică: „Înseamnă că ai tu o problemă! În Anglia, e o formă de grobianism”
Jurgen Klopp și Guardiola au purtat bătălii epopeice în Premier League, însă rivalitatea a rămas mereu în sfera fair-play-ului și respectului reciproc / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Eugen Neagoe l-a taxat pe Dică. Imediat au venit și scuzele

Imediat după U Cluj - FCSB 2-1, ultimul său meci la roș-albaștri, Dică a plecat din zona băncii tehnice fără să-l salute pe Neagoe, așa cum se obișnuiește între antrenori la final de meci. Înaintea partidei, cei doi bătuseră palma.

La finalul respectivei partide, Eugen Neagoe, antrenorul „Șepcilor Roșii”, i-a bătut obrazul omologului său: „Este frumos ca antrenorii să se respecte. După joc, chiar dacă pierzi, trebuie să dai mâna cu adversarul. Eu și când am pierdut cu CFR am mers și am dat mâna cu Dan Petrescu, puteți să-l întrebați și pe el. Așa este fotbalul. La fel la Farul, am pierdut, 0-2, dar am mers și am dat mâna cu Gheorghe Hagi. 

În această seară, antrenorul FCSB-ului a plecat de pe bancă fără să salute. OK, înțeleg, suntem supărați, dar înainte să fim antrenori cred că ar trebui să fim oameni. Colegii mei au tot respectul meu”, a spus „Geană” după acel moment. 

Ulterior, Dică i-a prezentat scuze lui Eugen Neagoe, cel care, la acel moment, era primul tehnician pe care Becali îl sunase pentru a-l instala la FCSB: „Vreau să-mi cer scuze față de domnul Neagoe. Am înțeles că a venit după joc. Eram foarte supărat și nu l-am văzut. Mi-a zis și Vio Tănase după meci. Nu a fost ceva intenționat. Eram foarte nervos și am plecat direct la vestiar”, a spus Nicolae Dică la OrangeSport.

Citește și alte știri din emisiunea cu Nicolae Dică de la GSP Live:

EXCLUSIV // VIDEO Pus pe gânduri de fail-ul de la FCSB, Nicolae Dică e gata să recurgă la o decizie radicală: „E posibil să renunț!”

EXCLUSIV // VIDEO „Tu, dacă erai pe timpul meu, erai senzațional!” » Dică dezvăluie o discuție memorabilă cu Nicolae Dobrin și explică de ce a eșuat în Italia: „Cea mai neagră perioadă”

EXCLUSIV // VIDEO „Care a fost cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o la FCSB?” » Nicolae Dică, totul despre tensiunile din vestiar și ce-și reproșează: „Nu mă voi abate niciodată de la asta!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
st.il.
st.il.  •  29 Noiembrie 2022, 20:33

Hai să ne mai "glumim" cu "du-te dică" !...Nu vorbim de clasele 1 -8 , ci de cei 7 ani...de-a casă !...Asta nu ține de "alfabet" ci de...educație (care o are sau care o pricepe !). Nu e cazul "aicea" !....:)))

realsteaua
realsteaua  •  29 Noiembrie 2022, 19:16

Unde era marele gentleman, Ștucan. Iar pentru voi, gsp-iștilor, extraordinar articol. Faptul că nu l-a salutat Dică era problema fotbalului practicat de fcsb. Dacă ați fi mers la vreun antrenament, să scrieți despre felul în care se antrenează jucătorii atunci era un articol muncit ( dacă înțelegeți ce vreau să spun ).

mr90
mr90  •  29 Noiembrie 2022, 19:14

Stucan e pe zi ce trece tot mai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează