FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sumă prohibitivă pentru două treimi din Alibec! » Atacantul slab, indisciplinat și exclus și din antrenamente e scos la vânzare la suprapreț

Denis Alibec
(foto: Cristi Preda, GSP)
Denis Alibec (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 09:00

Denis Alibec, atacantul slab, indisciplinat și exclus și din antrenamente e scos la vânzare cu un preț prohibitiv, ca pentru un golgeter aflat în formă excelentă.

Steliștii s-au plâns că Lovin, agentul lui Alibec, n-a fost în stare să-i găsească atacantului o echipă nouă în iarnă, dar nu-l ajută pe impresar nici acum.

Prețul lui Denis nu a scăzut, ci a crescut, după un sezon dezastruos al fotbalistului! A mai trecut și un an peste vârful etichetat la un moment dat ca un supertalent, acum are 27 de ani, deci nu mai e nici măcar la o vârstă la care să mai poată progresa semnificativ.

Becali vrea 1,7 milioane de euro, cât a plătit când l-a cumpărat de la Astra. Dar tot nu renunță, încă mai speră să obțină și un profit din Alibec și cere o treime din suma unui transfer ulterior.

Cine-l cumpără acum pe Denis preia riscurile, adică încercarea de a repara un fotbalist pe care FCSB l-a făcut să pară defect, și acceptă că va trebui să împartă banii cu Gigi, în cazul în care va reuși să-l transforme pe Alibec într-un atacant interesant pe piață.

Deocamdată nu se înghesuie pețitorii, chiar dacă jucătorul și impresarul au primit un document care le certifică dreptul de transfer în condițiile agreate de FCSB. Randamentul extrem de slab al vârfului, un singur gol în campionat, și episoadele de indisciplină clară i-au stricat imaginea fotbalistului.

Steliștii contribuie în continuare la deteriorarea cotei lui Denis. Nu-l mai primesc nici la antrenamente, el nu va face pregătirea din vara asta alături de lotul lui Dică, ceea ce ar putea conduce la încă un sezon "garantat ratat". Alibec are oricum kilograme în plus, moralul scăzut și un preț pe care nimeni nu apare să-l achite. 

"FCSB ar trebui să-l folosească pe Alibec sau măcar să nu-i mai strice imaginea! În târg se vând și mașini lovite. De ce? Pentru că oamenii mai și mint. Dac-ar anunța că sunt lovite, nu le-ar lua nimeni"
Ianis Zicu

"Cum va fi relația mea cu Alibec? Nu va mai fi deloc, nu va exista o relație. El o să plece dacă va avea ofertă. Dacă nu, la antrenamentele echipei oricum nu va mai participa"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ray51
ray51  •  13 Iunie 2018, 12:56

Ce manageri, cat profesionalism, cata clarviziune... Sa-ti distrugi sansa de a lua un ban bun pe jucatorul Alibec! Se poate insa sa fi fost prost sfatuit (adica in dauna FCSB-ului) si sa plece pe cativa creitari... favorizand echipa care-l cumpara.

dora
dora  •  13 Iunie 2018, 11:29

Prost sa fie sa plece daca ia de la FCSB 20.000 euro pe luna fara sa munceasca.

589949641156771
Mihai Mart  •  13 Iunie 2018, 11:10

Ar mai avea o sansa cu Sumudica, dar mai mica (sansa) !. Consiliat de un psihiatru valoros, va reveni in max. 6 luni !.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează