FOTBAL  »  Superliga  »  PETRECERE

VIDEO Șumudică a aruncat în lăutari cu banii primiți de la Neluțu Varga » Cea mai cerută dedicație la ziua lui Gigi Corsicanu

Marius Șumudică a fost într-o formă de zile mari la petrecerea dată de Gigi Corsicanu.
Marius Șumudică a fost într-o formă de zile mari la petrecerea dată de Gigi Corsicanu.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 15:00 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 16:11

La 24 de ore după ce și-a primit banii cuveniți de la CFR Cluj, Marius Șumudică a fost în centrul atenției la petrecerea aniversară a lui Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al Rapidului. Pe ritmuri de manele, Șumudică a aruncat cu zeci de bancnote de 200 de lei în lăutari.

Amânat cu zilele de Neluțu Varga, Marius Șumudică și-a primit în cele din urmă banii promiși din partea fostului patron. Cu 300.000 de euro în plus în conturi de marți, tehnicianul a fost într-o formă de zile mari la petrecerea dată de Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu, personaj care a ispășit în trecut o condamnare de un an și 3 luni cu suspendare pentru „lovire și alte violențe”

La party-ul de miercuri seara a fost prezent și Daniel Pancu, o altă legendă rapidistă și totodată bunul prieten al lui Șumudică. La braț, cei doi au aruncat cu banii în lăutari: „De cine mi-e mie dor / De Pancu și Șumi-Gol”, a fost una dintre dedicațiile la modă ale serii. 

Mircea Rednic s-a întâlnit cu Nicolae Badea! Ce au stabilit
DINAMO
Mircea Rednic s-a întâlnit cu Nicolae Badea! Ce au stabilit

Din localul de fițe n-a lipsit nici Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”, un alt personaj influent în galeria rapidistă. Șumudică nu l-a ocolit nici pe el: „De la Șumudică pentru Bocciu, două milioane!”.

Ce cheltuială de 1,5 milioane de euro a făcut patronul Neluțu Varga

CFR Cluj începe să rezolve din probleme financiare, iar Gazeta Sporturilor a dezvăluit, în exclusicitate, că patronul Neluțu Varga a făcut în aceste zile o plată importantă.

Sursele GSP au dezvăluit că șefii lui CFR Cluj au plătit restanțele către jucători. Mai mult, și Marius Șumudică, fostul antrenor, și-a primit datoria. Tehnicianul trebuia să încaseze până marți 300.000 de euro, tot în acea zi primind datoria. Dacă suma nu ar fi fost plătită la data convenită, ar fi crescut cu încă 100.000 de euro. În plus, și membrii staff-ului lui Șumudică, care au plecat cu acesta, au primit banii datorați.

Astfel, suma plătită de CFR Cluj pentru a acoperi datoriile este de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Citește și alte știri de actualitate:

Restricțiile propuse pentru nevaccinați, dacă incidența depășește 3 la mie » Pe stadion, doar cu certificat verde + câți spectatori mai pot fi prezenți la meciurile de Liga 1

EXCLUSIV / VIDEO Mesaj clar al familiei lui Ion Oblemenco în problema denumirii arenei din Bănie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
daniaania
daniaania  •  17 Septembrie 2021, 22:15

Bine ca a fost dat afara de la CFR a fost o gresala ca l-au adus !!! La ce povesti are despreDP și clubul CFR este rușinos. Este cu 3 clase sub Dan Petrescu și ca fost jucător și ca antrenor.

1923stx
1923stx  •  17 Septembrie 2021, 18:43

Da da, sa s..i *** de ziua ta..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  17 Septembrie 2021, 16:01
Postat de paolo14 pe 17 Septembrie 2021, 07:38

Aristocrati de buzunare, poate. Pe la Grivita, prin ghetou.

Bla... bla... blaaaaa...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează