FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Șumudică a dezvăluit numele a două ținte din Liga 1 » Se plânge din nou: "Nu putem să ne ridicăm la nivelul Stelei"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 22:20

Marius Șumudică este nemulțumit de campania de achiziții a Astrei din această vară și face din nou trimitere către Steaua, formație care a cheltuit mai bine de 4 milioane de euro pentru jucători în această vară. 

"Nu sunt mulţumit de achiziţii, mi-aş fi dorit să mai luăm doi jucători. Nu putem să ne ridicăm la nivelul Stelei în ceea ce priveşte preţurile de transferuri.

Ni i-am dorit pe Creţu de la Iaşi, l-am vrut pe Neluţ Roşu. Ne-a rămas doar să luăm doi jucători liberi de contract, pe care să îi folosim doar în campionat.

Lista UEFA a fost trimisă, nu mai putem opera modificări", a spus Şumudică la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
739726022812358
Mihail Negulescu  •  07 Septembrie 2016, 06:26

Dar de ce nu puteți concura cu Steaua? Că doar (cum, necum) ați luat un campionat cu bani luați din televizare, ați intrat în grupele EL cu banii aferenți, ați avut jucători la sfârșitul sezonului trecut râvniți de multe echipe. Dar cine e de vină că aveți un patron I. Nicolae, care în loc să bage bani la Astra, se pare că, profită de ei, cum au mai făcut și alți patroni, fără viziune. Am mai văzut asta la CFR Cluj, Unirea Urziceni și Oțelul Galați, care din păcate, ori s-au desființat, ori au intrat în insolvență. Dați tot timpul vina pe altcineva, când RÂUL e chiar la vârful conducerii clubului vostru. Mare lucru, dacă nu vă desființați în viitorul apropiat.

khal_37
khal_37  •  07 Septembrie 2016, 06:24

Nea ninel 1x2 de ce nu-l vinzi pe *** pe 9-10 meleroane de euroi sa-î arați tu lui *** de jiji, mimi sau Reghe ce mare scula ești tu...nu cum o ai în realitate sa avem pardon

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  07 Septembrie 2016, 06:22

Păi cum...fcdb ,,aduce" fotbaliatori numai de la Arsenal, Liverpool, Atletico Madrid, Barcelona, lignitul tg jiu de la Fiorentina, PSG sau Milan, cefura budapest de la Olimpique Lyon, FC Porto, Boavista....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează