FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Șumudică a redeschis scandalul pariurilor » Un președinte din Liga 1 cere sancționarea dură a antrenorilor care pariază

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2016 15:16

După ce Nicolo Napoli și Flavius Stoican au fost prinși cu conturi la casele de pariuri online, a venit rîndul lui Marius Șumudică să fie suspectat că a jucat la pariuri.

Antrenorul Astrei a fost audiat la Comisia de Disciplină a FRF și riscă o suspendare de 2 ani.

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a vorbit despre această problemă și cere suspendarea drastică a antrenorilor care sînt prinși că pariază.

"E păcat că se întîmplă asemenea lucruri cu oameni care sînt în fotbal, jucători, antrenori sau conducători. Eu nu am jucat niciodată la pariuri.

Trebuie sacționați foarte drastic cei care vor fi prinși și se va demonstra că au jucat la pariuri. Nu mi se pare normal, pentru că este un joc de echipă. Sînt oameni care investesc. Au fost și discuții cu noi, cînd eram în Liga a II-a, că ar fi jucat la pariuri adversarii noștri (n.r. FC Snagov) și a fost o surpriză neplăcută pentru noi.

În ultimul timp s-au înmulțit astfel de discuții și e clar că se joacă la pariuri. Sînt sigur că, în viitor, unii vor plăti. Nu e normal să joci, mai ales fotbaliștii. Nici nu-mi imaginez vreodată că jucătorii de la FC Botoșani ar juca la pariuri", a declarat Cornel Șfaițer la conferința de presă.

CE SPUNE REGULAMENTUL DISCIPLINAR FRF

Art. 60.5
Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu:

a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani;
b) penalitate sportivă de 300.000 de lei.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Șumudică: "Eu am aflat că deține o casă de pariuri"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
blatistu49
blatistu49  •  11 Februarie 2016, 18:41

inca o veste buna FCSB a fost expulzat din MOGOSOAIA se muta satra cu blaturile

gerulozaurus
gerulozaurus  •  11 Februarie 2016, 18:39
Postat de steaua.2011 pe 11 Februarie 2016, 18:35

Hai ma Colombo !!! Mai are multi ca tine tara !?????? FCSB este cea mai iubita si puternica echipa in Romania.

el in prostia lui nemarginita, crede ca daca tot repeta ca papagalul o expresie, un cuvant, o tampenie, devine peste noapte adevar...adevarul absolut :)

steaua.2011
steaua.2011  •  11 Februarie 2016, 18:35
Postat de blatistu49 pe 11 Februarie 2016, 18:31

da Blaturile ciobanului in serie s legalizate GSP ????si urmeaza tragedia cu CHIAJNA fostrul fief a cuplului si de FCSNAGOV de ce nu scrieti???

Hai ma Colombo !!! Mai are multi ca tine tara !?????? FCSB este cea mai iubita si puternica echipa in Romania.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close