FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID-U CLUJ 3-0

Şumudică: "Dacă îmi ajută Dumnezeu să rămîn pînă la final, voi face fanii fericiţi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a afirmat că dacă va rămîne pe banca giuleştenilor pînă la finalul campionatului, îi va face fericiţi pe suporteri.

"Traversam o perioadă mai puţin fastă şi aveam nevoie ca de aer de victorie. Azi nu s-a pus problema învingătoarei. Privim cu încredere următoarele trei jocuri rămase în acest an.

Am fost supărat că nu ne concentrăm la finalizare, dar nu pe joc, pentru că noi am avut ocazii şi cu Steaua, şi la Tîrgu Mureş. Doar că nu ne concentram şi nu marcam.

Dumnezeu a fost tot timpul alături de noi, cel puţin a fost mereu alături de mine şi şi-a întors faţa către Rapid. Dacă Dumnezeu îmi ajută să rămîn aici pînă la final, le promit fanilor că îi voi face fericiţi", a declarat Şumudică la "Premium Liga", pe GSP TV.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (13)
zatara75
zatara75  •  20 Noiembrie 2010, 14:37

esti un mare dobitoc, crezi ca mam exprimat corect?

da3mon
da3mon  •  20 Noiembrie 2010, 09:08

prietenul meu din punct de vedere gramatical este perfect ok ce a spus sumi si nu a facut nici un fel de greseala asa ca du-te si mai pune mana pe carte ca afonul esti tu ... ai facut o mare prostie ca ai vorbit ca stiai numai tu ca esti prost, acuma stim si noi si din pacate pentru tine noi te vom lua la misto ... agariciule

ercavlad
ercavlad  •  20 Noiembrie 2010, 01:07

tot nu imi dau sema ce s-a intamplat cu steaua si targu muresul. oricum daca nu era tatarusanu steaua pierdea in giulesti! de ce nu a jucat herea cu steaua in cupa?? bravo fundasilor rapidisti, rar vezi asa solida defensiva. aproape ca italienii. ce frumos au iesit azi cu pase din faza defensiva. la rapidul meu drag imi esti si firca sa ii laud sa nu cumva sa se strice ceva! Tineti-o tot asa!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează