FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică, despre ofertele trimise de steliști pentru fotbaliștii Astrei: "Da, dacă au nevoie, le dăm toată echipa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 21:52

În ultimele luni campioana a vrut mai mulți jucători ai giurgiuvenilor.

"Păi la noi toată lumea e curtată de Steaua. Am văzut azi și ceva cu Silviu Lung. S-a scris și despre De Amorim și Alibec.

Pînă la urmă cred că vor toată echipa. Da, dacă au nevoie, le dăm tot ce vor. Eu n-am de ce să mă duc acolo.

Poate dacă îmi face și mie oferta la magazie, cine știe. Am văzut că-s îmbrăcați frumos", a glumit Marius Șumudică la Dolce.

Denis Alibec, William De Amorim, Silviu Lung, Valerică Găman, Constantin Budescu, Junior Morais și Gabriel Enache sînt jucătorii despre care s-a vehiculat că ar fi doriți de campioni.

Dintre aceștia doar Găman și Enache au șanse ca pînă la urmă să îmbrace tricoul campioanei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
hanmocar
hanmocar  •  31 Ianuarie 2016, 16:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  31 Ianuarie 2016, 15:28
Postat de andyandrei2015 pe 31 Ianuarie 2016, 01:45

ramai nul ba sumulica

Ar fi cazul să renunțați la eternele frustrări 5teliste și să recunoașteți că Șumudică este Antrenor. Cu A mare pentru că are valoare și a demonstrat-o inclusiv în meciurile contra 5telei. Deși Astra are serioase probleme financiare și nu numai, deși jucătorii sunt neplătiți de luni bune, Sumudică a dus echipe pe locul 1. Dacă ar fi antrenat 5teaua ați fi spus că Șumudică este cel mai bun antrenor, l-ați fi pupat nonstop în dos. Fiți măcar o dată în viață cinstiți și corecți! Este atât de greu????

planetfun
planetfun  •  31 Ianuarie 2016, 14:16

te luam ma si pe tine !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează