FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - RAPID, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şumudică e gata să sacrifice spectacolul pentru puncte: "Am filosofia mea de la care nu mă abat"

Marius Sumudica
Marius Sumudica

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Tehnicianul Rapidului, Marius Şumudică, mărturiseşte că nu exista satisfacţie mai mare pe vremea cînd era jucător decît să învingă marile rivale din Ghencea şi Ştefan cel Mare. Acum, ca antrenor, îşi doreşte să le imprime această ambiţie şi fotbaliştilor pe care îi antrenează. Iar pentru a avea rezultatele dorite, antrenorul rapidist e gata să renunţe la spectacol.

"Eu am filosofia mea de la care nu mă abat. Sînt un antrenor care poate sacrifica şi spectacolul pentru rezultate.  Eu mereu mi-am dorit să bat Steaua şi Dinamo, şi ca jucător, şi ca antrenor. Vreau să le imprim şi jucătorilor mei mentalitatea asta.

Nu vreau să discut dacă mă mulţumesc sau nu cu un punct acolo. Noi mergem să jucăm, dacă ne întoarcem cu un egal, bine, dacă putem să cîştigăm iar bine. Pe mine mă interesează foarte mult ca jucătorii să aibă atitudine, ca Rapidul să joace

Eu am mai spus, dacă ne calificăm în Liga Europa, bine, dacă nu, ne-am dat mâna şi am plecat", a spus Şumudică.

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (3)
werder_fan
werder_fan  •  15 August 2010, 16:17

a batut vasluiul in prima etapa, vaslui care de-abia leaga cateva pase, si deja se crede antrenor.

iacobgabriel
iacobgabriel  •  15 August 2010, 16:09

va spun eu de sumudica asta. el este mare jucator la pariuri sportive, curse de caini si aparate dalea de le spune PACANELE. asta pt bani tranteste si meciul, depinde ce pariaza el.

iacobgabriel
iacobgabriel  •  15 August 2010, 16:06

va spun eu de sumudica asta. el este mare jucator la pariuri sportive, curse de caini si aparate dalea de le spune PACANELE. asta pt bani tranteste si meciul, depine ce pariaza el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează