FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică e out din fotbal! Cine o va conduce pe Astra în play-off? » Primele 5 variante pentru postul de "principal"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 19:43

Comisia de Disciplină a FRF a decis azi să-l suspende pe Marius Șumudică timp de 6 luni și să-l amendeze pe acesta cu 100.000 de lei. Antrenorul are dreptul la Apel.

Prima variantă e ca echipa să rămână cu actualul staff și peste 6 luni să revină Șumudică. Unul dintre secunzii lui, Bogdan Andone, are licența PRO și poate figura pe banca de rezerve ca "principal". 

Dacă vor hotărî însă să aducă un tehnician din exterior, oficialii Astrei ar putea apela la unul dintre cei 4 antrenori români cu licență A în prezent fără angajament:  Petre Grigoraș, Ioan Andone, Mihai Stoichiță și Claudiu Niculescu.

 

Citește și: EXCLUSIV Șumudică SUSPENDAT în scandalul pariurilor! Ce pedeapsă a primit antrenorul liderului + Prima sa reacție

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
fcu1948
fcu1948  •  01 Martie 2016, 20:43
Postat de iobag pe 01 Martie 2016, 00:10

Pai am schimbat, ca azi s a dus in cap in raport cu usd :)))) dar nu dau lovituri .lovituri iti da doar soarta. Daca vrei iti dau si tie ponturi sa mai scoti ceva euroi in spirit capitalist .macar sa nu mai fie comunistii de vina ca tu o duci prost, echipa aia din dreapta ta nu mai exista si tu ai cocoselu mic.

Ești ultima persoană în măsură să îmi dea sfaturi. Nu ai nici expertiza profesională, nici capacitatea intelectuală, nici calitatea umană de a-mi oferi un sfat pertinent, demn de a fi luat în considerare. Poate tu o duci prost, eu am un nivel material peste medie, slavă Domnului nu mă plâng referitor la partea financiară. *** dacă asta este chestiunea ce te preocupă. Referitor la echipa mea, ea trăiește în inima și în sufletul meu, într-o zi o să fie și pe teren. Sper să nu faci infarct de ciudă la momentul respectiv!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  01 Martie 2016, 13:57
Postat de eshayk pe 01 Martie 2016, 00:26

Disperatii ciobanului infractor au apelat la toate mijloacele, doar doar...

Da, ma disperatii ciobanului i-au facut cont si l-au pus sa parieze....***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1679253709029384
Claudiu Sebastian Bate  •  01 Martie 2016, 08:47

Omul Sumudica,cel mai mare dusman al antrenorului Sumudica!!!Greu mai gasesti un sabotor ca el!!!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează