FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică forțează realizarea transferului mult așteptat de steliști: "Mai bine pleacă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 13:45

Marius Șumudică e convins că Gabriel Enache ar trebui să plece în această iarnă de la Astram, după declarațiile pe care le-a făcut. Mijlocașul nu și-a ascuns dorința de a merge la Steaua pe motiv că "e singura echipă profesionistă din România, unde se investește". 

"Am scrie istorie și dacă am termina pe locul 2, nu mai zic dacă am lua titlu. Enache e liber să facă ce vrea. Nu am de ce să fiu supărat pe un om care e franc. Aș fi fost supărat dacă ar fi ascuns declarațiile pe care le-a dat.

A fost franc atunci cînd a zis că Steaua e singura echipă din România care face performanță și investește. Voi avea o discuție cu el cînd va veni.

Și noi facem parte dintre echipele care încearcă să facă ceva frumos. M-au deranjat declarațiile respective, dar e treaba fiecăruia în viață.

Cînd ți le asumi, trebuie să vii cu argumente și să spui ce vrei în continuare. El trebuie să aleagă. Dacă el vrea la Steaua, ar trebui să plece, din punctul meu de vedere de antrenor", a zis Șumudică la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
vasglo
vasglo  •  02 Februarie 2016, 16:17
Postat de adi_stelistul pe 02 Februarie 2016, 15:48

Un prim efect al intrarii in insolventa a Interagro care va afecta pe Astra e ca firma in insolventa nu poate face sponsorizari. Nu stiu care e nivelul sumei pe care Astra o primeste de la Interagro, dar avand in vedere ca au numele pe tricou banuiesc ca e vorba oricum de o suma importanta.

Pai, de aia ii face vant Sumudica si lui Enache! Probabail ca suma ce se incaseaza de la chinezi nu e asa mare cum se lauda Astra si, mai ales, termenul de plata! Cred ca Astra a facut concesii chinezilor numai ca Budescu sa nu ajunga la Steaua!...

shogun_blue
shogun_blue  •  02 Februarie 2016, 16:04
Postat de steaua1986forever pe 02 Februarie 2016, 15:41

Pai e smecherie tip dinamo: ai 10 lei de dat, te faci ca dai 3 lei si in final scapi cu 1 leu platit din buzunar.....

si Rapidul de ce nu face la fel???

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Februarie 2016, 15:50

HAI SA FIM SERIOSI,MA MINCINOSULE,PANA ACUM ERA PERFORMANTA TITLUL,ACUM E BUN SI LOCUL 2 A ???PERVERS DE OM !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează