FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică îi critică pe steliști: "E incredibil așa ceva! Aici îți dai seama că sînt căzuți psihic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2015 13:19

 Marius Șumudică le-a dat asigurări steliștilor că va face tot ce va putea în meciul împotriva lui ASA, dorind ca echipa lui să termine campionatul cît mai sus în clasament. 

"Ce credeți, că eu o să intru în vestiar și o să le zic băieților «Bă, eu sînt anti stelist și trebuie să ne dăm la o parte!».

Nu, eu vreau să cîștigăm tot, pentru că un loc mai sus în clasament înseamnă bani, plus că ne batem pentru locurile de Europa League. Vreau să bat Tîrgu Mureș chiar dacă ajut Steaua.

Dar Steaua trebuie să se ajute și singură. Eu cred că dacă pierde cu Dinamo, pierde și campionatul. E foarte greu ca Tîrgu Mureș să piardă atîtea puncte.

Eu ce nu înțeleg de ce nimeni din echipa Stelei nu i-a reproșat nimic lui Tănase la gol. Toți sînt uimiți. Nu se poate, e incredibil așa ceva, aici îți dai seama că sînt căzuți din punct de vedere psihic"

Marius Șumudică la Dolce

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
1425736727744034
Catalin Catalin  •  02 Mai 2015, 10:03

ma i terminati cu arbitrajele...steaua are palmaresul *** cu arbitrajele comandate din birouri comuniste,stiti vorba aceea cu gunoiul din ochi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu1969
ovidiu1969  •  01 Mai 2015, 23:49
Postat de lssah_ss pe 01 Mai 2015, 20:02

Dumneata esti *** ?

Daaa ? Si ce loc merita ? Fara arbitraje partinitoare poate era ASA pe locul 3, desteptule...

vrajeala
vrajeala  •  01 Mai 2015, 20:35
Postat de lssah_ss pe 01 Mai 2015, 20:02

Dumneata esti *** ?

crezi tu ??? sunt anti fcsb , dar tu chiar crezi asta ????? tg mures intilneste echp disperate steaua doar parteneri tu chiar crezi ????

Vezi toate comentariile (14)
Comentează