FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Şumudică ironizează atitudinea steliştilor: "Am înțeles că acolo e armată! Dacă ei cred că așa îl vor câștiga pe Alibec, eu le doresc baftă"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 21:11

Marius Şumudică a comentat transferul lui Alibec la Steaua şi este de părere că regimul strict de la echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf i-ar putea face mai mult rău decât bine atacantului.

"Cei de la Steaua așteaptă să-l aducă pe linia de plutire pe Alibec, să treacă peste capriciile astea, sper să reușească. Eu probabil am greșit când a dat 16 goluri sezonul trecut.

Am înțeles că acolo e armată, e cazarmă, nu ai voie să faci nimic. Dacă ei cred că așa îl vor câștiga pe Alibec, eu le doresc baftă", a spus Şumudică la finalul meciului dintre Astra şi Pandurii (2-0), la TV Dolce Sport.

Cele două echipe s-au înţeles pentru transferul lui Denis Alibec, iar atacantul de 25 de ani se va alătura echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf în această iarnă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
806007372830128
Cristian Grozea  •  07 Noiembrie 2016, 11:51

Este incredibil ce atitudine are pă căliciul ăsta! Mai incredibil e că nimeni nu-i închide gura golanului ăstuia! Singurii care au luat atitudine au fost Dinu și Duckadam! În rest...pauză! Reghe, Hagi, MM, Juju se lasă călcați în picioare de clov nul ăsta! Rușine și "ziariștilor" care se gudură de fiecare dată la elucubrațiile acestui individ!

portardelegenda
portardelegenda  •  07 Noiembrie 2016, 11:30

Mai Sumudica daca tu crezi ca i-ai facut bine lui Alibec lasandu-l in ,,damblaua" lui astfel beneficiind de potentialul si reusitele sale pot spune ca te inse-li. Nepricepandu-te- sa-l faci SA DEA MAI MULT te-ai multumit cu cat ti-a dat el , PLAFONANDU-L. problema e ca Alibec putea sa fie MULT MAI BUN daca tu ai fi fost un alt tip de antrenor , si un psihopedagog priceput , ci nu doar un smecher cu vrajala . Altfel esti cel mai tare din parcare ( doar ca parcarea e cam goala)

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  06 Noiembrie 2016, 23:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează