FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică, noi detalii despre transferul lui Alibec: "Să vedem ce PIN are, dacă e din patru cifre" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 17:59

Marius Șumudică a negat faptul că transferul lui Denis Alibec la Al Shabab ar fi deja rezolvat, așa cum a lăsat Gigi Becali să se înțeleagă la ultima intervenție în direct la TV. 

Antrenorul recunoaște însă că-l dorește pe atacantul de 27 de ani și speră să-l readucă pe acesta la forma de altădată, glumind despre cum l-ar putea descrifra pe fotbalist.

"Sunt discuţii foarte avansate pentru transferul lui, dar nu s-a bătut palma. Să vedem ce PIN are Alibec. Dacă e din patru cifre, cred că îl ghicesc imediat. Oricum, nu pot să-mi explic şi nici nu vreau să mai găsesc acum explicaţii.

Nu vreau să critic pe cineva care a lucrat înainte cu Alibec, dar nu înteleg ce se întâmplă cu el. Dacă voi putea să-l transfer, sper să-l fac să joace ceea ce a jucat şi la Astra", a declarat Marius Şumudică la TV Telekom Sport. 

Citește și: Gigi Becali a anunțat transferul lui Denis Alibec: "Tata Șumudică m-a ajutat! Am luat 1,7 milioane" + ce alt jucător a vândut FCSB

1.700.000 €este suma de transfer a lui Denis Alibec cerută de Gigi Becali 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  04 Iulie 2018, 20:30

In trei luni e inapoi , pe la Ovidiu eventual .

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  04 Iulie 2018, 18:49

Fîsss! Alibec se vinde cu 1000€. Asta e PIN-ul! Hahahaha!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează