FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică s-a răzgîndit » Ce se întîmplă cu Enache după ce a spus că vrea la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 13:18

După ce Gabi Enache a declarat că vrea să joace la Steaua, Șumudică a anunțat că nu va mai conta pe serviciile mijlocașului.

Acum, Marius Şumudică s-a răzgîndit. E dispus să îi ofere lui Enache o a doua şansă şi spune că se va baza pe el în continuare.

"Sper să fie acelaşi Gabi Enache care a fost şi mă voi baza pe el! El nu a fost niciodată exclus din lot. Nu înseamnă că va fi titular sau că nu va fi titular. Are acelaşi statut ca orice alt jucător. Aceste declaraţii pe care le-a dat o să apese pe umerii lui, dar pentru mine rămîne acelaşi jucător", a spus tehnicianul a DolceSport.

"Enache e liber să facă ce vrea. Nu am de ce să fiu supărat pe un om care e franc. Aș fi fost supărat dacă ar fi ascuns declarațiile pe care le-a dat. A fost franc atunci cînd a zis că Steaua e singura echipă din România care face performanță și investește. Voi avea o discuție cu el cînd va veni" Marius Șumudică, 2 februarie

"Am vorbit cu Gigi Becali și ne-am înțeles. Trebuie să se înțeleagă cluburile, pentru că asta este cel mai important. Steaua este cea mai importantă echipă din România și este singura la care se investește"
Gabi Enache, 21 ianuarie

Gabi Enache, 25 de ani, este cotat la 2 milioane de euro, potrivit transfermakrt, și în acest sezon a jucat 31 de meciuri pentru Astra, marcînd trei goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
widoqq
widoqq  •  11 Februarie 2016, 16:33
Postat de stelbz pe 11 Februarie 2016, 16:07

Sunt curios ce va mai declara Sumulica daca saptamana viitoare NU le intra la Astra suma de trasfer din China pentru Budescu. Tare as vrea sa aud ca suma respectiva nu le vine pana prin aprilie......:)

FCSBeaua nu are probleme cu banii! Mai fura ciobanul cateva meleoane de la ANRP si iar se canta manele la jilava!

stelbz
stelbz  •  11 Februarie 2016, 16:07

Sunt curios ce va mai declara Sumulica daca saptamana viitoare NU le intra la Astra suma de trasfer din China pentru Budescu. Tare as vrea sa aud ca suma respectiva nu le vine pana prin aprilie......:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează