FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Șumudică, "sabotat" de Comisia de Recurs » De ce nu s-a judecat azi apelul antrenorului la decizia de suspendare

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 12:27

După ce a fost suspendat 6 luni de Comisia de Disciplină, Marius Șumudică a făcut recurs, care trebuia să se judece azi.

Apelul antrenorului nu a putut fi judecat azi pentru că la Comisia de Recurs nu au venit decât doi din cei cinci membri ai completului de judecată. Astfel, judecarea recursului lui Șumudică a fost amânată pentru marți, 8 martie.

"Azi trebuia să fie o ședință extraordinară, dar nu s-au prezentat decât doi membri din Comisie. Am intrat în sală cu avocatul și erau doar doi din membri ai completul de judecată. Mi s-a spus că trebuie cel puțin 3 din cei 5 și că rămâne o amânare pentru marți.

Din ce am înțeles, două persoane au plecat aseară în străinătate și la a treia nu am înțeles despre ce era vorba. Noi am depus apelul seara, târziu", a spus Șumudică la DigiSport.

Marius Șumudică, 45 de ani, a fost suspendat timp de șase luni de Comisia de Disciplină și amendat cu 100.000 de lei după ce a fost prins că a jucat la pariuri pe mai multe meciuri din Liga 1.

"Decizia este executorie și nu am fost la antrenament și nici nu am vorbit la telefon cu secundul Bogdan Andone. Nici nu le-am răspuns jucătorilor care m-au sunat.

Sprem să fiu alături de jucători și să le transmit ceva pentru următorul meci. O să merg la meci și voi sta în tribună, dar nu voi vorbi la telefon, ca să nu se interpreteze. Nici când nu aveam echipă nu am stat două săptămâni acasă" Marius Șumudică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Martie 2016, 17:26

ar fi inca o mizerie dupa ce azi tribunalul nu a declarat falimentu pe drept pt rapid,pai asta trebuia suspendat 2 ani,vezi domne,el nu vb la telefon,decat 10 ore pe zi cu tot staffu astrei,cine sa l controleze ?

883135188391540
Popa Corneliu  •  04 Martie 2016, 15:14

D-le Plischi, Dosarul Vine de la UEFA, de aceea FRF s-a conformat imediat, nu te stiam bolnav de scenarita, doar Astra PSD Giurgiu este Dinamo II!!! FRF nu a mai avut loc de intors! Asa ca... lasati Steaua in pace!

1745flo
1745flo  •  04 Martie 2016, 14:41
Postat de plischi pe 04 Martie 2016, 14:34

sa-i puna catuse la gura (!), sa-i confiste telefoanele, sa-i interzica masa de pranz, sa-l oblige sa mearga la biserica, sa-l cheme la sectie in timpul partidelor astrei, totul pentru victoria stelei...

Asa e ordinul dat de La famiglia?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează