FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

Șumudică supărat pe arbitraj și pe speculații: "O să se spună că Viitorul ne-a dat meciul de Cupă și de-asta am pierdut azi"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 23:01

Astra a pierdut pe teren propriu în fața Viitorului, scor 1-2, însă giurgiuvenilor le-a fost anulat un gol pe motiv de ofsaid în minutul 6, ceea ce l-a enervat teribil pe Marius Șumudică.

"Și Barcelona mai pierde. Am jucat cu o echipă bună. Ar trebui să-l sunați pe domnul Ghinguleac (n.r. asistentul de pe acea parte), să-l întrebați dacă a fost ofsaid. Dacă începeam cu 1-0, altfel era meciul, dar asta nu scuză cu nimic greșelile noastre.

Viitorul a meritat victoria! Noi am ieșit din lupta pentru titlu. Nu-mi pot explica de ce n-am marcat dintr-un metru (n.r. Buș n-a reușit să împingă în poartă mingea venită de la Morais). Nu trebuie să-l punem la zid pe domnul Ghinguleac, dar n-a fost o fază grea, ci una foarte, foarte, foarte, foarte ușoară", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Șumudică și-a vărsta nervii și pe Daniel Florea, care a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 42: "Am executat penalty în doru' lelii. Nu înțeleg cum a putut să bată în așa fel. Li l-am dat exemplu pe Larie, să nu facă așa. Le-am spus să-și aleagă colțul înainte de a executa".

"Mai am o lună de antrenat în România, dar plec cu fruntea sus. Joi avem un meci extraordinar de greu cu FCSB" Marius Șumudică

"O să se spună că Viitorul ne-a dat meciul de Cupă și de-asta am pierdut azi, am auzit deja discuții pe tema asta, scenarii. Numai niște idioți pot spune așa ceva, atât am putut azi. Noi ne apărăm corect șansele în toate meciurile"
Marius Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1429708253757306
Ionel Mircea  •  04 Aprilie 2017, 18:03

Blat pe fata...fiecare si-a luat punctele de care avea nevoie mai mult pentru a-si atinge obiectivul: ASTRA, fara sanse la titlu, a castigat meciul de cupa; VIITORUL, cu sanse la titlul de campioana, si-a luat punctele necesare pentru a ramane in fruntea clasamentului; Plus eventualele pariuri... Astia chiar ne iau de prosti...am terminat-o si cu fotbalul, nu ma mai uit la meciuri! RUSINE Astra, rusine Hagi!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Aprilie 2017, 10:09
Postat de jack_the_stripper pe 04 Aprilie 2017, 06:51

”Mai am o lună de antrenat în România, dar plec cu fruntea sus.” ***

Adica gestul pe care-l face Ninel cu degetul ”contine limbaj vulgar sau jignitor”? Vai, si eu care credeam ca e genial si savuros...

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2017, 09:05

adica ne iei de fraieri uitate an tibuna la numarul de spectatori si poti numara fraierii cat o sa va mai deie bani televiziunile?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează