FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

SuperDan se ia de ultraşii Stelei: ”Mai lăsați-mă cu sigla! Dacă sînt suporteri adevărați, trebuie să meargă la stadion”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 20:11

Dan Petrescu, antrenorul celor de la Jiangsu Sainty, a vorbit despre problemele pe care le are Steaua după ce a pierdut numele și sigla în dauna celor de la MApN, iar galeriile refuză să mai vină la stadion.

" Steaua asta e Steaua, n-are sens să deschidem problema. Mergi la meci dacă ții cu Steaua. Mai lăsați-mă cu siglă. Dacă nu vedem sigla, nu mai mergem la meci? Dacă sînt suporteri adevărați, steliști adevărați, trebuie să meargă la stadion, să-l susțină și pe Rădoi", a spus Dan Petrescu la DigiSport.

"Nu văd cine ar putea să îi ia titlul Stelei. În opinia mea, Steaua e clar favorită. Mai vorbim la finalul campionatului dacă nu credeți"
Dan Petrescu despre lupta la titlu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
valentinn10
valentinn10  •  22 Septembrie 2015, 12:10

Nu va mai certa fratilor, Dan are dreptate, tii cu STEAUA vii la stadion, ce sigla ce *** , daca nu era Gigi acum eram ca dinamo , timisoara sau petrolul, asa ca ciocul mic si...FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA, nu ma intereseaza cum iti spun altii , eu te iubesc asa cum esti, indiferent de nume tu tot STEAUA mea ramai

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

porcea
porcea  •  22 Septembrie 2015, 09:02

Bai ziaristiiiii, iarati inceput cu superDan..ce mare antrenor este si asta...un titlu cu Urziceni, alte performante????????titlu in china??? chiar trebuie sa vedem stiri cu toti refuzatii..daca era antrenor nu mergea in china....

maryan_ro83
maryan_ro83  •  22 Septembrie 2015, 07:23

Mari academicieni, vizionari, luptatori pentru dreptate sunt cei din galeria Stelei.. Prefer sa tin cu Steaua sustinuta financiar de Becali si care umileste an de an pe Dinamo, decat una a generalilor Armatei care sa fie o echipa de pluton.. Acest Becali nu e cel mai sfant sau corect om, are problemele lui grave de comportament, de schimbare a opiniei, dar nu poti sa nu vii la stadion doar pentru ca e el prezent.. Iar Armata.. Armata aceea ar trebui luata de DNA de la soldat la general.. nu au vandut ei terenurile in 90?? nu au vandut ei echipa? nu vor ei comisioane mari acum? in loc sa pregateasca soldatii de un eventual razboi, ei se ocupa de fotbal.. de asta nu avem agricutura, industrie, ca toata lumea care trebuie sa se ocupe de ceva se ocupa de altceva.. Hai Steaua! Asta FCSB!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează