FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LAZIO

Superdialog la TV între Becali și Miriuță! Gigi i-a zis dinamovistului cum va juca Dică în derby și l-a implorat să titularizeze un jucător. Antrenorul a replicat: "Îmi place FCSB" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 20:09

Gigi Becali și Vasile Miriuță au purtat un lung dialog în direct, la TV Digi Sport. Au vorbit despre partida dintre FCSB și Dinamo de duminică, dar și despre duelul pe care formația roș-albastră îl va disputa joi, cu Lazio.

V.M: "Am un mare respect pentru Gigi Becali" (în momentul în care patronul FCSB a intrat în direct)
G.B: "Și eu îl respect pe Vasile, e un om tare bun. Știu că a făcut o glumă simpatică când a zis că va vorbi în maghiară. Și eu am glumit când am zis că nu vreau ca maghiarii să ia campionatul. Să se facă aici audiență, să placă la oameni. Oricum nu voi zice nimic de rău cât e Miriuță pe fir. E om bun, nu mă iau de echipa lui.

Intervine Radu Naum și îl întreabă pe Becali de ce nu vrea Dinamo în play-off.

G.B: "Pentru că la Dinamo - Steaua se poate întâmpla orice. Cu noi au mai multă ambiție. La asta mă refer"
V.M: "Are dreptate domnul Becali. Un derby rămâne un derby. Eu nu o să mă dau la o parte cu oricine aș juca"

G.B: "Am încredere 100% în tine, Vasile"
V.M: "Ați văzut și anul trecut când am vorbit la telefon (n.r era antrenorul CFR-ului și juca împotriva Viitorului)'

G.B:
"Nu de tine mă tem, Vasile. E o chestiune de vestiar. Oricum voi o să vă bateți la cupele europene, locurile 3-4. La titlu nu aveți cum. Suntem prea puternici. E diferență mare.
V.M: "Bineînțeles, suntem conștienți de asta. Dar luptăm pentru cupele europene"

G.B:
"Oricum eu nu pe jucători am boală. Nu sunt împotriva lui Dinamo sau a antrenorilor. Dar cu fanii am. De când mi-au făcut coregrafia aia, cu Chelsea parcă, sunt împotriva lor. Mă iau și eu cu ei de asta, să le las echipa afară. Ce să fac, altfel nu am cum. La coregrafii sunt peste noi"

V.M: "Nea, Gigi! De Dinamo am înțeles, nu vă temeți. Dar de CFR?"
G.B: "După meciul cu ei nu prea. Suntem mult mai valoroși"

V.M: "Da, dar dacă apăsau puțin acelerația în prima repriză, se termina meciul"
G.B: "Nu, ei atât au putut. Nu puteau mai mult. Nu au jucat fotbal deloc. Așteptau penalty. Am văzut că tot Dan Petrescu e supărat, după ce ne-au furat. Îl cheamă Dan Petrescu penalty. S-a supărat el imediat. E obișnuit să i se dea toate lui. A făcut și Gazeta Sporturilor o statistică cu punctele pierdute pe greșelile arbitrilor și se vedea că trebuiau să fie în urma noastră și a Craiovei".

V.M: "Mie îmi place FCSB, chiar dacă sunt dinamovist. Joi o să mă uit la meci, mai ales dacă joacă Budescu. Când e el pe teren mă uit, altfel nu. Au jucători de mare calitate. Se vede asta".
G.B: "Aveți noroc că duminică vom fi obosiți"
V.M: "Să dea Dumnezeu să fiți cei mai obosiți!"
G.B: "Stai liniștit, o să ai surprize. Fii atent ce îți spun: cu Dinamo o să vezi o altă echipă. Cine joacă cu Lazio nu intră cu Dinamo"

Intervine din nou moderatorul Radu Naum și-l întreabă pe Miriuță dacă va ține cu FCSB

V.M: "Dar de ce să țin eu cu Lazio? Ce am cu Lazio?"
G.B: "E, uite. Pentru că ai spus asta vreau să intre Dinamo în play-off. Auzi, Vasile, dar pe Palici și Torje îi bagi titulari?"
V.M: "Nu știu, nea Gigi. Mai sunt 3 zile până la joc. Vă spuneam, știți bine, dar mai sunt 5 zile"
G.B: "Hai, te rog frumos! Spune! Joacă cu Torje, te rog frumos"
V.M: "Va fi pe teren, va fi"
G.B: "Așa, că eu vreau să joace Torje"
V.M: "Gigi vom avea 30.000 de oameni în tribune, ne vor împinge de la spate"
G.B: "Nu-ți mai zic nimic. Ești băiat bun și nu vreau să te supăr".

Cine va învinge duminică în derby?

Dinamo
FCSB
Va fi egal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (103)
786995404710855
Adrian Ionescu  •  15 Februarie 2018, 10:43

cum sa fie palmares marca j Becali el atunci a cumpărat în schimbul datoriei toți jucătorii nu și întreprinderea cum s-ar spune armata nu e privată nu e a miniștrilor a generalilor care au făcut tranzacția e mai întregii națiuni care ne mândrim cu armata nu se vinde miciodată armata ce vorbim da marca echipa nu are drept de liga dar se concerts ionează pe o perioadă de ani unui grup sau unui patron privat de a duce mai departe dar contra la bani totul se plătește rămâne totul la a Armatei nu e bun lui Becali e bună nu treceți națiunea Țării care a făcut armata marca și palmaresul niciodată nu sa vândut concesiunea e alta treaba dacă vrea Becali trebuie să plătească Asta e corect el asta încearcă să păcălească statul ca a lui dar nu ai dreptate tot brandul marca palmaresul e al armatei

159429844849680
Nikola Andrei Teslas  •  14 Februarie 2018, 14:30

Sile Miriuta....baiat bun...chiar si cu privirea lui bovina si mecla sa de tip prostul satului.. Fara performante,fara inteligenta,fara cultura fotbalistica ,injurat de mai toti jucatorii pe care i-a antrenat,nea Vasile pare a fi un antrenor perfect pentru echipele judetene sau comunale.Dinamo nu va merge in play off.Nici nu merita.Peste 14 zile ne-a Vasile va fi luat in evidentele serviciilor de somaj si asistenta sociala.Astept revolutia fanilor alb-rosii. Asa nu se mai poate !Afara cu *** de la Dinamo ! Ne-a Vasile...mai lipsea sa-i iei limba in gura ciobanului.... Esti penibil !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  14 Februarie 2018, 12:45
Postat de John Milne pe 14 Februarie 2018, 01:48

UITE BA PROSTALAULE CU CRENGI DE PE PAGINA UEFA : Fotbal Club FCSB Formed: 1947 Nickname: Roș-albaștrii (The Red and Blues) UEFA club competition honours (runners-up in brackets) • European Champion Clubs' Cup (1): 1986, (1989) • UEFA Super Cup (1): 1986 Domestic honours (most recent triumph in brackets) League title: 26 (2015) Romanian Cup: 22 (2015) Ten-year European record (UEFA Champions League unless indicated otherwise) 2016/17: UEFA Europa League group stage (having transferred from UEFA Champions League play-offs) 2015/16: UEFA Europa League play-offs (having transferred from UEFA Champions League third qualifying round) 2014/15: UEFA Europa League group stage (having transferred from UEFA Champions League play-offs) 2013/14: group stage 2012/13: UEFA Europa League round of 16 2011/12: UEFA Europa League round of 32 2010/11: UEFA Europa League group stage 2009/10: UEFA Europa League group stage 2008/09: group stage 2007/08: group stage Records UEFA club competition • Biggest home win 6-0: FCSB v Aalborg BK 18/09/14, UEFA Europa League group stage 6-0: FCSB v BSC Young Boys 03/10/79, UEFA Cup Winners' Cup first round second leg • Biggest away win 1-5: AC Sparta Praha v FCSB 07/09/88, European Champion Clubs' Cup

Behăialăăă. Astea sunt datele false, lasate acolo cu contributia frf-lpf. Intr-o tara normala, fara corupti, datele alea nu existau acolo, pentru ca nu sunt ale fcsb-ului. Dar frf si lpf, au trimis nota catre uefa, cum ca fcsb ar fi de fapt steaua. Total eronat. Iar cand va iesi totul la iveala, se lasa cu puscarie.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează