FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA, MÎINE, ORA 19:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Suporterii lui Dinamo au dat-o în judecată pe CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2010 00:00

Un grup de 13 suporteri dinamovişti din Oradea a dat-o în judecată pe CFR Cluj pentru că nu le-a permis accesul pe stadion la meciul direct de duminica trecută. Totodată, respectivii au depus o plîngere şi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

 

"Vrem să se dea o lecţie oamenilor de la CFR Cluj fiindcă ne-au îngrădit drepturile şi libertăţile. Vom face toate demersurile legale pentru a fi traşi cei vinovaţi la răspundere", au explicat fanii. Şefii dinamovişti au precizat că vor susţine orice acţiune similară a fanilor care au fost opriţi să intre la meci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
silistra
silistra  •  13 Noiembrie 2010, 14:09

Ce va mai place scandalul !!! cea mai buna stire de sport ...o sa luati un Grammy cu ea!

m1k3
m1k3  •  13 Noiembrie 2010, 14:04

stati linistiti o sa castigati procesul cu pajcani cum o sa joace steaua vs chefere cu spectatori :))

cata2630
cata2630  •  13 Noiembrie 2010, 13:35

bravo baieti. bafta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează