FOTBAL  »  Superliga  »  REVINE PIŢURCĂ?

Suporterii Stelei se întîlnesc mîine la prînz cu Piţurcă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Mîine la ora 13:00, suporterii se vor întîlni  cu Victor Piţurcă, în Capitală, pentru a lămuri situaţia acestuia la formaţia din Ghencea, a anunţat Horia Ivanovici la Fanatik Show.

"Va fi jale dacă nu revine Piţurcă! Trebuie ca Steaua să reintre pe făgaşul normal. Dacă va rămîne, stadionul Ghencea va fi plin meci de meci", a spus un suporter ce a făcut deplasarea la Braşov, intervievat de Digisport.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
andreifan
andreifan  •  08 August 2010, 00:23

Piturca a incercat santajul, Becali si-a dat seama de smecherie, nu e chiar atat de prost sa puna botul la toate rahaturile astea, daca are 2 victorii semizeul Piturca de acum nu inseamna ca este cel mai bun antrenor. Dar na, treaba Stelei, mereu a fost scandal la echipa asta, se vede ca nimeni nu este profesionist la aceasta echipa, nici macar suporterii.

cipy_geo
cipy_geo  •  08 August 2010, 00:20

sa si-o suga d-l SILE OOde90 de ori

sile0090
sile0090  •  07 August 2010, 23:54

Suporteri?! Asta-i o gluma, nu?! Mai...simpatizantilor stati linistiti ca nu aveti nici o putere sa realiazati ceva la FC MAPN.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează