FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

"Suporterii sufera"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

Dupa ce si-a dat demisia in urma cu doua saptamini, la doar o zi dupa infringerea suferita la Praga, 1-2 cu Slavia, Gica Hagi a evitat sa mai vorbeasca despre motivele plecarii sale. Dar vineri seara, invitat la postul TV Money Channel, la emisiunea realizata de Florian Petrica, el a rabufnit.

"Soarta mea la Steaua a fost pecetluita inca de la inceput. S-a vrut sa vin doar pentru doua-trei luni, pentru a se crea liniste la echipa", a spus "Regele", care a vorbit si despre relatia sa cu Gigi Becali: "Eu am construit brandul Hagi prin comunicare si prin munca, nu am umilit pe nimeni in viata mea. Cum puteam sa fiu ceea ce sint, daca nu comunicam? si cine zice asta? O persoana care a luat toata Romania la rind, s-a certat cu toti".

Hagi a continuat atacul la adresa finului sau, dar fara a-i pronunta numele: "Am primit o lectie de viata. Am fost adus la Steaua ca sa fiu umilit. E trist ca abia dupa 10-15 ani am realizat niste lucruri. In perioada in care am fost pe banca Stelei, am fost atacat nonstop. Am sperat ca dupa calificare lucrurile se vor mai linisti, dar a fost din ce in ce mai rau. Pacat! Eram dispus sa dau totul pentru acest club, insa nu am fost lasat. A fost o onoare pentru mine sa antrenez Steaua, ma aflam in locul pe care il iubesc cel mai mult".

Apoi, antrenorul a comentat faptul ca in Ghencea nu mai sint tribune pline: "Cind spectatorii nu vin la stadion inseamna ca e ceva grav. Este trist, pentru ca Steaua are suporteri cit sa umple toate stadioanele din tara, nu doar tribunele din Ghencea. Probabil ca fanii Stelei s-au saturat de atitea scandaluri la echipa. Sint sigur ca ei au suferit cind patronul a spus ca nu-l intereseaza daca suporterii vin sau nu la meci".


"S-a speriat cind a vazut ca am calificat echipa in Champions League, nu stia ce sa mai faca pentru a ma forta sa plec"
Hagi despre Gigi Becali

"Nu regret ca am acceptat sa antrenez pe Steaua. Nu consider ca a fost un esec profesional, pentru ca am avut rezultate, dar cu siguranta a fost o infringere personala"
Gica Hagi

"Unii patroni manageriaza cluburile din punct de vedere material, altii o fac pasional. Gigi Becali este un om pasional si trebuie tratat ca atare"
Massimo Pedrazzini

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează