FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Surdu: "Am avut discuţii cu Rapid şi în trecut, dar venirea lui Răzvan m-a convins să accept acum"

Romeo Surdu
Romeo Surdu

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 18 iunie 2011 11:29

Noul atacant al Rapidului, Romeo Surdu, se simte foarte de cînd a acceptat oferta giuleştenilor. Acesta recunoaşte că a mai fost în tratative cu echipa de lîngă podul Grant, dar venirea lui Răzvan Lucescu l-a determinat să accepte de această dată

 

" George Copos m-a mai ofertat de două ori, dar nu s-a concretizat atunci. A fost să fie acum. Normal că a contat şi faptul că Răzvan e antrenor", a spus Surdu într-un interviu acordat cotidianului Adevărul.

Atacantul spune că nu doreşte să se oprească aici, iar evoluţiile bune pe care speră să le aibă la Rapid să îl propulseze în prima ligă italiană. "Din păcate nu am avut nicio ofertă, dar nu e timpul pierdut. Dacă voi avea evoluţii bune la Rapid, cine ştie, poate plec în Italia. Mi-ar plăcea să mă vad în Serie A cât mai repede", a completat fostul atacant al Stelei.

Copos i-a luat bani pe cazare
Surdu este în vacanţă cu familia sa la Eforie Nord şi este cazat la unul dintre hotelurile patronului său, George Copos. Chiar şi aşa, atacantul a fost nevoit să îşi achite cazarea. "Normal că îmi ia bani pe şederea aici. Frate-frate, dar brînza e pe bani", a spus Surdu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
vyol9
vyol9  •  18 Iunie 2011, 15:22

Ce glumetz e surdu asta...vrea in serieA :))))))))muahahahaha.Nu stiu cine dreq te tine in liga 1 pe tine.ai noroc ca s-a dus nashu la Rapid.am avut si noi noroc ca a scapat si Steaua de tine.# ani ai dus Steaua in jos.sper sa nu-ti mai prind picioarele pe la nationala.Vrei un meci de retragere cumva?

gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  18 Iunie 2011, 13:33

Mare caracter, Surdu asta... Macar face suporterii fericiti, vad ca si stelistii-s la fel de incantati sa-l vada plecat cum am fost noi franarii cand s-o dus la cioban. Da' ce-i si mai relevant pentru "inteligenta" berbecului - cum naiba sa mergi in vacanta la Eforie??? N-o sa am niciodata banii lui, da' jur ca nici platit nu m-as duce pe gozul ala de litoral romanesc. In Croatia iesi mai ieftin, ffs!

alexandru_p
alexandru_p  •  18 Iunie 2011, 13:27

drum bun surdule. dar fie vorba intre noi, nu ai valoare nici macar de serie B, nu mai visa pasuni cu vacute roz. ma simt minunat de cat nu mai e surdu la steaua, daca ar pleca si bilasco cu nicolita, as da petrecere.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează