FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Surpriză la un club de tradiție din Liga 1 » Oameni de afaceri din zona Golfului vor echipa

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 16:36

Veşti bune pentru susţinătorii echipei petroliste care se zbate în subsolul clasamentului primei ligi.

După ce o serie de oameni de afaceri din Ploieşti au adresat, prin intermediul lui Valeriu Răchită, o scrisoare de intenţie legată de dorinţa de a prelua acţiunile clubului deţinute de Dan Capră, acum a apărut o altă variantă interesantă pentru ploieşteni.

"Am fost mandatat de actualul patron al clubului Petrolul să port discuţii cu o serie de oameni de afaceri din Golf interesaţi să preia echipa. Va fi, într-o primă fază, un audit după care lucrurile se vor putea pune clar la punct.

Detaliile finale ale afacerii vor putea fi parafate în cea de-a doua jumătate a lunii februarie, oamenii interesaţi dorind să plătească şi datoriile clubului", a punctat Lucian Rădulescu, omul de afaceri din Ploieşti care a plătit chiria arenei Ilie Oană pentru disputarea ultimelor trei partide oficiale ale "găzarilor" în anul 2016.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
876483319085479
Dragulin Iulian  •  27 Ianuarie 2016, 10:36

surpriza ar fi plecarea lui capra si a hotilor sai,nu minciuna asta gogonata,nu vine nici dracu la Ploiesti sa investeasca,doar daca iese VOLOSEVICI primar ca asta a facut ceva ptr Ploiesti si pentru Ploiesteni.Radulescu ala alt mascarici care se baga si el in seama, a doua Capra!!!!!!!

ioze.fina
ioze.fina  •  27 Ianuarie 2016, 04:57

In cea de-a doua jumatate a lui februarie, lacatul va fi deja pus pe Ilie Oana, iar putinii fani petrolisti vor mai vedea meciuri doar la TV. In Romania doar Steaua conteaza, gazarilor!

bdgeorge
bdgeorge  •  26 Ianuarie 2016, 22:57

cred ca sunt din Irak sau Iran de aia dureaza discutiile de 2 ani..de 2 ani tot auzim de "oamenii" din golf..sigur nu sunt printi arabi ca astia nu negociaza nimic cumpara si gata..de ai ma gindesc la niste "bogatasi" din Irak sau Iran care au nevoie de o baza pt emigranti in Europa..cumpara Petrolul si aduc cateva mii de "jucatori" din Irak ,Siria,Libia,Afganistan la probe in Ploiesti..cine mai crede minciunile voastre mai hotilor..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close