FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

ANTRENOR CFR CLUJ // Surpriză? Nu, strategie! » Ce e în spatele ultimului comunicat emis de CFR Cluj, la miezul nopții trecute

CFR Cluj luptă pentru al doilea titlu consecutiv // FOTO: GSP
CFR Cluj luptă pentru al doilea titlu consecutiv // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 08:17

În ciuda faptului că CFR e în piață pe mai multe piste de antrenori pentru a-l înlocui pe Toni Conceicao, campioana en-titre a emis un nou comunicat oficial, azi-noapte, în care precizează că Alin Minteuan ar putea rămâne pe bancă până la finalul sezonului. 

Dincolo de caracterul surprinzător al alesului liderului Ligii 1, cel mai probabil este vorba despre o strategie conducătorilor ardeleni, una pe termen scurt. Aceștia nu vor să-i știrbească în vreun fel autoritatea lui Alin Minteuan în fața unui vestiar plin de jucători cu personalitate și de aceea nu l-au numit „interimar” în comunicatul respectiv, ci o „soluție până la vară.”

Vine meciul de la Iași, de sâmbătă, și e clar că „principalul” de la echipa secundă va sta pe bancă în Moldova, indiferent de ce se mai întâmplă până atunci la negocierile din culise.

E greu de crezut că CFR va aborda lupta acerbă din play-off sub conducerea lui Alin Minteuan, un atrenor cu o experiență minimă în Liga 1, acesta fiind interimar tot la CFR în sezonul 2010-2011. 

 

Comunicatul CFR-ului:

„Ca urmare a ultimelor articole apărute în presă cu referire la postul de antrenor al CFR-ului, clubul nostru dorește să facă următoarele precizări:

În acest moment, conducătorii echipei CFR Cluj nu poartă discuții cu niciun tehnician pentru a prelua banca formației noastre. Alin Minteuan este antrenorul echipei și ar putea rămâne pe banca CFR-ului până la finalul sezonului, dacă echipa va fi în grafic pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite.

În ciuda faptului că rezultatele din ultima perioadă nu au fost cele dorite, vă asigurăm că jucătorii, staff-ul și conducerea vor rămâne uniți, așa cum au fost și până acum. Avem o echipă puternică, suntem pe primul loc în România și avem toată încrederea că CFR Cluj va rămâne în vârful fotbalului românesc.

Informațiile apărute în presă au scopul de a ne discredita, însă vom încerca să răspundem doar pe teren. Hai CFR!” comunicat CFR Cluj

Dan Alexa, Dan Petrescu sau Costel Gâlcă sunt doar trei dintre numele contactate de CFR Cluj pentru preluarea postului de antrenor - Detalii, AICI

Vezi și: SCANDAL LA CFR CLUJ! Camora a rămas fără banderola! Ciprian Derac e noul căpitan + detalii de culise despre schimbarea antrenorului: Dan Petrescu, REVENIRE BOMBĂ

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
498215323683593
Marchis Ioan  •  21 Februarie 2019, 06:17

De ce nu-l pun pe Batista antrenor secund cu Minteoan..

510490352811318
Voicu Pop  •  20 Februarie 2019, 11:46

*** astia de jijisti de la gsp nu stiu ca minteuan a antrenat in liga 1! ziar care furnizeaza informatii trunchiate si de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martipan1
martipan1  •  20 Februarie 2019, 11:38

hmm voi chiar faceti pe prostii dupa ce luni de zile ati amestecat ***-ul cu marele antrenor DP chiar va faceti ca nu stiti ca mara a plecat in China dupa el?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează