FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Surpriză uriașă pe piața transferurilor! Gabi Iancu a fost oferit la o altă echipă din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 14:07

Gabi Iancu a primit o veste proastă aseară din partea lui Gigi Becali, care a explicat că jucătorul în vîrstă de 21 de ani va părăsi Steaua.

Cum Tade este titular, iar șansele ca Steaua să-l transfere și pe Denis Alibec sînt mari, Iancu nu mai are viitor pentru moment la campioana României.

Clubul a decis să-l împrumute pe Iancu în acest sezon la ACS Poli Timișoara, anunță DigiSport. Astfel, jucătorul va avea mai multe șanse de a juca.

Din cîte se pare Iancu nu a primit vreo explicație din partea clubului, ci doar s-a luat legătura cu alte formații, cîștig de cauză avînd bănățenii.

Transferul va fi rezolvat doar atunci cînd Steaua îl va convinge pe Denis Alibec să semneze. Deocamdată cele două părți nu au ajuns la un consens în privința banilor, dar azi sau mîine s-ar putea ca totul să fie parafat.

15 goluri a marcat Iancu la Steaua în 74 de meciuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
vasileschi
vasileschi  •  24 Iulie 2015, 08:55

Si de ce e o veste asa rea !!! pentru ca merge sa joace meci de meci !!!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Iulie 2015, 19:12

deci, iancu e imprumutat, dar nu e imprumutat ? :)

tiberiu33
tiberiu33  •  23 Iulie 2015, 16:57
Postat de rangers94 pe 23 Iulie 2015, 14:58

Imi pare rau de Stancu . Eu zic sa-l tina si sa incerce sa-l domesticheze putin poate isi revine .

domesticheze ?????? ce inseamna asta *** ???? .... esti stelist 100 % ... asculti manele si te uiti la telenovele =))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează