FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Surprizele lui Șumudică! "Am în minte 3-4 jucători pe care să-i aduc" » Un stelist pur-sânge pe lista tehnicianului Astrei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 20:00

Marius Șumudică a anunțat ce transferuri are de gând să facă pentru a duce echipa în Champions League. Primele nume rostite de antrenorul Astrei sunt cele ale lui Bănel Nicoliță și Cristi Săpunaru. 

"Am în minte 3-4 jucători la care să renunț și să aduc 3-4 care să ridice nivelul grupului din punct de vedere calitativ. Nu va fi ușor, pentru că trebuie să aduc jucători acceptați de grup.

Săpunaru este unul dintre ei. I-am promis lui Edi că dacă va rămâne acolo, nu mă voi băga peste el.

L-am sunat și pe Bănel să vorbesc cu el. E un jucător pe care mi-l doresc, dar mă mai gândesc", a zis Șumudică la Dolce.

Bănel Nicoliță a recunoscut: "Am avut o discuție. Cu siguranță ar fi tentant. Oricine vrea în Champions League. Voi da totul pentru echipa la care voi merge".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Mai 2016, 22:40

Banel e ambitios si aleargă dar....nu se potriveste cu jocul Astrei ! Poate ne povestește odată Banel , Cernat, Aganovici, Achim si altii de ce au plecat sau nu au mai vrut sa joace la Viitorul !!!!!!

juliusmad
juliusmad  •  04 Mai 2016, 22:29
Postat de para.para pe 04 Mai 2016, 22:11

Daca Banel era format de steaua mai ziceam ca e stelist pur-sange, dar pentru ca unora nu le pasa de sport poate prea deloc si spre manipularea maselor, merge si minciuna cu Banel stelist de mic.

oricum astra nu este o contracandidata de-a stelei. sumudica nici macar nu are voie sa antreneze, are o suspendare...cu suspendare ::))). astra nici macar nu stie daca o sa mai existe, niculae are alt dosar pe rol. nicolita nu mai este fotbalist de mult. iti dai seama ce e hipa o sa faca sumudica?? mutu, nicolita, sapunaru, daniel niculae...spaima europei, nu altceva

60old
60old  •  04 Mai 2016, 22:20
Postat de nebraska pe 04 Mai 2016, 20:48

Despre marele antrenor reghe nimic,nici o stire?

http://sozialspace.com/wp-content/uploads/2016/04/lo-que-pienso-de-los-politicos.gif

Vezi toate comentariile (12)
Comentează