FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - STEAUA 1-2

Suspendare drastică pentru Mihai Stoica după incidentele din derby! Ce amenzi au primit Dinamo şi Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 13 august 2013 20:09

Ca urmare a incidentelor de la derby-ul Dinamo - Steaua 1-2, Comisia de Disciplină a LPF a decis sancţiuni drastice.

Managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a primit o suspendare de 4 luni şi o amendă de 16.000 de lei. Comisia a penalizat şi cluburile: Dinamo 50.000 de lei şi Steaua 10.000 de lei.

MM Stoica a fost suspendat şi sezonul trecut după derby-ul cu Rapid, 5 luni, care i-au fost reduse la una singură de Comisia de Recurs.

MM Stoica recidivează cu o reacţie agresivă » "E foarte grav ceea ce a făcut, a călcat din nou strîmb"

VIDEO Incidente la vestiare după Dinamo - Steaua » MM a incitat şi a fost lovit de un secund dinamovist!

 

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (196)
irinaspi
irinaspi  •  14 August 2013, 12:30

Romania...Unu se bucura si i se spune ca instiga...Alti pun cintece si imagini cu oi si asta nu instiga deloc...De crainic ce sa mai spun...Inca imi amintesc pe Gigi dind interviu dupa un meci in Ghencia la un meci in care Steaua a dominat dar a fost invinsa...Trece Borcea ,Turcu,Agaton multi dinamovisti rid ,se bucura...erau spartani pe atunci...la care Gigi nu numai ca nu se supara ci chiar ride cu ei...Acum si bucuria trebuie cenzurata...nimic despre injuraturile de la fiecare meci ale lui Dinamo pentru stelisti...

sorindrag
sorindrag  •  14 August 2013, 08:49
Postat de reddogsv pe 14 August 2013, 08:37

E prea putin pentru un scelerat ca asta ! Singura varianta eficienta pt asta e sa fie inchis, sa aiba parte de ,,sapun''! S-a ,,initiat'' cu Gigi si mai nou cu Reghe!

o sa vedeti cum Mitica militianul o sa aiba grije si la recurs mazeta de mimi scapa fara suspendare si amenda , ba cred ca liga o sa-i dea si o prima de promovarea toparlanismului in sport

reddogsv
reddogsv  •  14 August 2013, 08:37

E prea putin pentru un scelerat ca asta ! Singura varianta eficienta pt asta e sa fie inchis, sa aiba parte de ,,sapun''! S-a ,,initiat'' cu Gigi si mai nou cu Reghe!

Vezi toate comentariile (196)
Comentează