FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - POLI IAȘI 2-0

EXCLUSIV Suspiciuni de bani negri? Florin Prunea lansează acuzații grave, după ce Poli Iași a ratat play-off-ul: „S-au luat bani mai mulți, dar nu prin club”

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2019 20:11

HERMANNSTADT - POLI IAȘI 2-0 // Florin Prunea, fost președinte la  Iași, iese la atac după ce echipa moldoveană a ratat accederea în play-off. 

„Iașiul nu avea cum să intre în play-off atâta vreme cât și-a vândut cei mai buni jucători: Andrei Cristea și Dylan Flores. A fost semnul că de fapt nici nu a interesat-o play-off-ul.

Iar dacă cineva de acolo i-ar chema la o discuție pe cei din conducere, ar putea afla probabil că s-au încasat mai mulți bani din cele două transferuri, dar nu prin club. Asta e ceea ce se vorbește în lumea fotbalului românesc.

Păcat de suporteri și de cei care și-au dorit ca Iașiul să fie în play-off, dar asta nu a depins de ei”, a zis Florin Prunea pentru GSP.RO. 

CITEȘTE ȘI:

PROGRAM PLAY-OFF, PLAY-OUT, CLASAMENT // Țintarul etapelor la titlu și la retrogradare: când e CFR Cluj - FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
bodrin
bodrin  •  03 Martie 2019, 22:16
Postat de capca1 pe 03 Martie 2019, 20:32

Râde hârb de oală știrbă ! Prunea a fost cercetat și trimis în judecată pentru măgării de astea. Iar de la Iași nu mai pleca că avea salariu imens .

"pleca că"? !!!

bodrin
bodrin  •  03 Martie 2019, 22:14

Gura păcătosului...

485809194904413
Costel Tudor  •  03 Martie 2019, 21:33

Trebuie sa-l crede-ți , securiștii știu tot !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează