FOTBAL  »  Superliga  »  TREI MECIURI SUSPECTATE

Suspiciuni de blat. Crezi că se mai aranjează meciuri în Liga I?

FC Brasov-CFR 0-1
FC Brasov-CFR 0-1

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Internaţional Curtea de Argeş-Dinamo 1-3, Steaua-Oţelul 1-0, iar acum FC Braşov-CFR 0-1. Trei partide cîştigate de formaţiile care se luptă la titlu şi care imediat au stîrnit atacuri din partea contracandidatelor. Declaraţii făcute cu perdea, dar ţinta era clară, că învinsele s-ar fi dat la o parte pentru a lăsa cale liberă adversarelor.

După Steaua-Oţelul, auzind că există afirmaţii cum că Oţelul nu a vrut să marcheze în Ghencea, Gigi Becali a trecut la contraatac: "Să vedeţi cum o să joace Oţelul cu Dinamo. Mai multe nu spun". Pînă la urmă Dinamo chiar a cîştigat la Galaţi, dar la capatul unui meci cu penaltyuri, eliminări şi mulţi nervi.

După partida cîştigată aseară de CFR la Braşov, puncte prin care clujenii au pus trei lungimi între ei şi stelişti,  preşedintele Valeriu Argăseală a dat declaraţii ironice. "Cum mi s-a părut FC Braşov, echipa pe care o vom întîlni etapa viitoare? Păi, asta nu a fost FC Braşov pe care îl ştiam. Nu au jucat cinci titulari. Nu ştiu de ce nu au evoluat", a spus oficialul din Ghencea la Fanatik.

Tu ce părere ai? Crezi că mai există blaturi?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
 •  31 Martie 2010, 14:52

BRASOV=BRASOAVE=MINCIUNI=BLATURI,DINU VAMA SI ******** ADUSI DE LA RAPID LA BRASOV NUMAI CU ASTA SE OCUPA.RUSINE.

 •  30 Martie 2010, 20:57

si steaua dinamo tot blat a fost:)

 •  30 Martie 2010, 20:35

Echipa portocalie, guvernamentala si pazkanyana a inceput asaltul final. In afara de fluierasi, care ii ajuta constant de 3 ani, apeleaza si la echipele adverse, unde au loc de intors. Kone hent clar la Brasov, dar contra CFR-ului nu se fluira si 3 puncte furate. Ion Niculae pierde in justitie un teren imens praduit de el si are nevoie de pile la Cluj, asa ca se face frate cu pazcany ca sa treaca puntea la boc.Rusine! Unde este fotbalul nostu, il vrem inapoi! ierarhii mincinoase,calificari never

Vezi toate comentariile (60)
Comentează