FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Suspiciuni după meciul tur dintre Steaua şi Dinamo: "Ei au organizat tot, i-au chemat şi pe arbitrii străini" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 14:23

Ionuţ Negoiţă are amintiri neplăcute din derby-ul din tur cînd Steaua a cîştigat cu 3-1 (VIDEO) şi a acuzat organizarea Stelei.

"Ei au organizat totul, absolut totul, nu aţi văzut? Ei i-au chemat şi pe arbitrii străini. Parcă a fost totul cusut cu aţă albă acolo, nu vreau să mai comentez mai multe. S-a văzut prea bine", a spus Negoiţă la DolceSport.

Alexandre Boucaut a greşit la mai multe faze în partida Steaua - Dinamo din tur, roş-albii acuzînd că nu a acordat un penalty la un fault dublu al lui Chipciu asupra lui Matei şi Ţucudean. Boucaut a luat atunci nota 4 în Gazeta Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  10 Mai 2013, 17:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

In 99% bate vantul prin garsonierele lui NeaCoitza!!

vasy86le
vasy86le  •  10 Mai 2013, 16:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai vrut sa zici, la bicicleta nu? unii stelisti sunt cam prosti si invidiosi, ati vrea voi sa fie becali ca Negoita, Negoita e om cu scoala, om cu bun simt, nu ca ciobanul vostru.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  10 Mai 2013, 14:34
Postat de yoz7777 pe 10 Mai 2013, 13:54

Invitati-l si voi pe Negoita sa vada cum Tucudean si Matei s-au faultat reciproc. Ca de obicei, trece o perioada mai lunga si iar veniti cu astfel de bombe ca sa intretineti scandalul. Ve declarati degustati de ultari, dar faceti tot posibilul sa porniti scandal... Chiar sunt curios daca Negoita chiar a declarat asta de buna voie, sau "reporterii" au pus intrebari nevinovate. Oricum ar fi este o ineptie sa sustii asa ceva.

Pai la ce sa recunoasca asa ceva? Crezi ca pedofilul(la propriu...a chemat fetite de 16-17 ani la petrecerile sale) de Negoita este in stare sa vorbeasca dupa ce s-a analizat faza ? Daca a intrat Chipciu prin alunecare...deja se da penalty...nu conteaza daca atinge pe cineva sau doar mingea. Negoita reinventeaza fotbalul. Dar trebuie sa spunem ca 99,9% dintre arbitri ar fi acordat penalty pentru ca a parut asa din dinamica fazei. Se pare ca asta s-a plasat foarte bine in spatele lor(lucru care se observa pe filmare)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close