FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Taie în carne vie! Rednic le zice "pa" la doi jucători fundamentali: Becali își freacă mâinile

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 00:00

Becali va avea ocazia în iarnă să-i obțină pe dinamoviștii Diogo Salomao și Dan Nistor care-i plac, pentru că Rednic nu-i mai consideră indispensabili.

Reforma care se pregătește la Dinamo constituie o veste bună și pentru Gigi Becali. El îi remarcase pe Nistor, "un număr 8 așa cum visez eu", și pe Salomao, "probabil cel mai bun mijlocaș din campionat", și ambii păreau intangibili, măcar în perioada următoare.

Situația se schimbă din momentul în care Mircea Rednic a revenit în Ștefan cel Mare.

Nici Nistor, nici Salomao nu sunt fotbaliști la care Rednic să țină, ambii sunt transferabili pentru mercato din iarnă. Negoiță i-a oferit lui Mircea libertatea de a-și crea lotul pe care-l dorește, cu condiția să se încadreze în bugetul de salarii stabilit de club.

Pentru a elibera locuri în echipă și bani pentru salarii, antrenorul de 56 de ani va trebui să sacrifice multe nume în decembrie și în ianuarie.

Salomao, ajuns la Dinamo la recomandarea lui Contra, mai are contract doar până în iunie 2019 și nu vrea să continue și după această dată. Iar Nistor e un tip indisciplinat și tactic, și comportamental, o trăsătură care-l exclude din profilul de fotbalist pe care îl agreează Rednic. Ca și portughezul, Dan are șanse mici să continue cariera la roș-albi sub comanda lui Mircea.

 

12.000 €încasează lunar Nistor, care tocmai a semnat prelungirea contractului până în 2021. Salomao câștigă cu doar 2.000 de euro mai puțin

2 antrenoril-au dat afară pe Nistor în ultima vreme: Contra l-a exclus de la Dinamo și l-a oferit la schimb cu Nascimento la CFR, Dan Petrescu l-a sacrificat de la Cluj, după ce mijlocașul s-a plâns că nu juca suficient de des

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
ray51
ray51  •  16 Octombrie 2018, 09:41

Treaba lui. Sa-si faca echipa si nu o adunatura de 'muraturi' secatuite de zeama...

mariuss72
mariuss72  •  15 Octombrie 2018, 10:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  15 Octombrie 2018, 09:56

De unde ati scos minciuna asta? Nici nu a inceput antrenamentele cu Dinamo si stiti voi din surse sigure ca Rednic renunta la doi dintre cei mai buni fotbalisti din lot? Ce va mai place sa infloriti...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează