FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Taifun

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

Dupa pauza, mesajele taioase ale galeriei lui U Cluj au fost acompaniate cu aplauze de restul tribunei. "Banceu, pleaca din Moina!", "Voi nu meritati la 'U' sa jucati", "Plecati in Gruia, cu totii plecati in Gruia!", "Mercenarilor!", "Ne-am saturat de voi!", "Demisia, Demisia" au fost recomandarile "sepcilor rosii".

Dupa meci, suporterii s-au repezit spre zona din apropierea locului in care se desfasoara conferinta de presa, scandind din nou impotriva tuturor, apoi s-au mutat la vestiare. La conferinta, Falub a rostit exact 5 propozitii despre meci si a plecat in graba, dar fara a-si da demisia.

A urmat o sedinta ad-hoc cu actionarii, iar directorul general Alin Banceu l-a anuntat pe presedintele Lucian Danciu ca pleaca de la "U". Informatia a fost publicata si pe site-ul oficial al clubului. Dupa aproximativ o ora si tehnicianul Adi Falub a fost dat afara, sansele cele mai mari de a-l inlocui pe acesta avindu-le Ionut Popa, antrenorul Iasiului, care ar fi promis ca vine la Cluj.


"Am promovat frumos si acum am retrogradat la fel de frumos"
Emil Szolomajer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează