FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ / ANDONE ŞI-A FĂCUT PLANUL

Taifun

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Andone vrea să spulbere tot în partidele de verificare din Cipru pentru a avea tonus în debutul Ligii 1

După duşurile reci din Antalya, 0-0 cu Cottbus şi 0-2 cu Arsenal Kiev, antrenorul liderului CFR, Ioan Andone, vrea ca echipa sa să înceapă să marcheze în partidele de verificare din Cipru, unde clujenii vor participa la un turneu al cărui cîştigător va încasa 10.000 de euro.

Andone n-a uitat faptul că echipa sa nu a marcat în 2008. "Eu nu cred că m-aţi auzit pe mine spunînd că nu mă interesează rezultatele meciurilor amicale din Turcia. Poate altcineva a spus asta. Pe mine m-au interesat şi-n Turcia, dar acolo a fost altceva fiindcă schimbam toată echipa la pauză", a spus Andone, convins că va avea parte de un "mini-retur" infernal. "Trebuie să cristalizăm echipa de bază şi să încercăm să găsim cel puţin tempo-ul pe care l-am avut toamna trecută, pentru că eu cred că în cele 15 meciuri toată lumea va încerca să ne oprească sau să se apropie de noi. Încă de la primul meci de verificare voi încerca să cristalizez o formulă de echipă. Cu toate acestea le voi da şanse tuturor să joace", a încheiat Ando.

Cadu, devastat
Andone a deplasat ieri acelaşi lot care a participat şi la stagiul din Turcia, plus doi dintre jucătorii ivorieni ai lui CFR, mijlocaşul Kone şi fundaşul Viera. Căpitanul Cadu a fost învoit pînă duminică şi a plecat de urgenţă în Portugalia, din cauza decesului bunicii sale. "A fost extrem de afectat şi a ţinut neapărat să fie prezent la înmormîntare", a spus viitorul său cumnat, Dani.

Primul test, cu Gyeongnam
În turneul din Cipru, CFR face parte din aceeaşi grupă cu Gyeongnam (Coreea de Sud), Slovan Liberec (Cehia) şi Dnepr (Ucraina). Cîştigătoarea grupei va juca finala împotriva locului întîi din cealaltă grupă, formată din următoarele echipe: Dinamo Kiev, Ferencvaros, Oţelul Galaţi şi Levski. CFR va disputa primul joc, duminică, de la ora 15:00 împotriva sud-coreenilor. Meciul va fi transmis live pe cfrmania.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  02 Februarie 2008, 15:11

mai oameni normali la cap, daca aveti alte preferinte si convingeri nu trebuie sa dati la cel dde langa voi in cap pentru ca crede altfel decat voi. Ce Dumnezeu? Lasati cuvintele jignitoare, nimeni nu e bzgor sau mai nu stiu eu cum, totui suntem romani. diferenmta e ca suntem ceferisti, stelisti, rapidisti, dinamovisti etc. Treb sa ii respectati pe toti in aceeasi masura in care pretindeti respect. Cel mai bun sa invinga...degeaba va balacvariti aici caci nu esti niciunul dintre voi Nostradamus sau oracolul din Balcesti. Ce se va intampla vom vedea pe teren. Fiecare speram sa castige echipa noastra, e normal, din acest motiv ne numim suporteri! TINETI MINTE: FIECARE ARE DREPTUL SA CREADA IN CEVA SI SA AIBA LIBERA ALEGERE. ASTA NU NE FACE PE NICIUNUL DINTRE NOI MAI PRESUS CA CELALALT!

 •  02 Februarie 2008, 12:19

Boszgorilor...nu va suportam si aveti grija ca am mai trecut de vreo cateva ori muntii si v-am frecat la falci! Nu uitati de opincile soldatilor romani agatate pe parlamentul din buda(pesta)!

 •  02 Februarie 2008, 12:15

Mai urat puti u alex...a ceapa cu slana si branza sau a carne de cal tinuta sub saua calului!boszgorash!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează