FOTBAL  »  Superliga  »  

Talnar: "Batem Astra si suntem matematic in Europa League!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Cornel Ţălnar şi-a făcut calculele pentru a-şi asigura poziţia a 6-a, ce asigură participarea în Europa League.

"Cîştigăm cu Astra şi sîntem matematic calificaţi în Europa League. Vom sărbători doar dacă ne asigurăm locul pentru cupele europene. Dacă nu remizam la Cluj şi cu Urziceni, acum poate vorbeam despre şansele la titlu ale lui Dinamo, dar aşa vorbim de locul şase. Din cea mai ovaţionată şi respecatată echipă, Dinamo a ajuns lovită din toate părţile. Din păcate, cînd e linişte, cineva face ca ea să dispară!", a spus Ţălnar.

"Ţînţarul" le-a luat apărarea şi jucătorilor ce au ieşit luni seară la un restaurant din Bucureşti: "Am venit la 22:30 de la Alba-Iulia şi i-au aşteptat soţiile, prietenele şi au fost şi ei să ia masa în oraş. N-au făcut nimic rău şi sigur nu vor fi amendaţi. Au fost în cantonament peste două luni de zile în acest an şi au şi ei nevoie de o zi, o seară să se simtă bine".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează