FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Tamaș este apărat după noul scandal provocat în Centrul Vechi: "Poate a făcut asta din supărare, că nu a fost pe lista lui Daum"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 18:27

Mircea Rednic a vorbit despre noul derapaj al lui Gabi Tamaș, care a făcut din nou scandal în Centrul Vechi al Capitalei, ieri noapte (detalii AICI).

Fostul antrenor dinamovist este de părere că Tamaș a avut evoluții foarte bune la Steaua și crede că fundașul merita să fie convocat la echipa națională.

"Ăsta e Gabi. Eu judec ce văd în teren și e un jucător în formă. Poate a făcut asta de supărare, că nu a fost pe lista lui Daum. Ar trebui să fie mai atent la comportamentul lui. El e jucător foarte bun și merita să joace în Anglia, unde a fost, nu în România. Merita să fie la echipa națională", a spus Rednic după meciul jucat de naționala U17 a României contra Austriei (1-2), în preliminariile Campionatului European din 2017.

Selecționerul Christoph Daum a anunțat la finalul săptămânii trecute  lotul lărgit al primei reprezentative pentru meciul contra Poloniei, din preliminariile Campionatului Mondial.

Citește AICI care sunt jucătorii chemați de Daum pentru meciul cu Polonia!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  25 Octombrie 2016, 23:08

Al 1274 fotbalist roman talentat, care nu a apucat sa-si arate valoarea datorita caracterului.....talent a avut, sanatate a avut, ocazii a aut dar....

brandremist
brandremist  •  25 Octombrie 2016, 22:50

Tamaș e un fel de Săpunaru. Câteodată au niște sclipiri de-mi aduc aminte de jucătorii care ar fi putut să fie dacă ar fi fost puțin mai isteți, iar alteori fac niște greșeli elementare și oferă penaltiuri adversarilor, de mă întreb ce mai caută pe teren. Și-au bătut joc de bruma de talent pe care o aveau și acum e timpul să facă loc tinerilor. Nu merită nimeni să fie rezerva unei epave care e la sfârșit de drum.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Octombrie 2016, 21:28

Nici nu are sa ajunga vreodata la Nationala in acest *stil*. Daca se va lasa de bautura (macar de cea in public ,desi nu e de ajuns) va avea alta viata. Alcoolul iti ia din energie ,din gandire,din prestigiu. Asta e Tamas poate va intelege. Pana mai poate juca bine..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează