FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tănase nu-şi revine şi este criticat vehement: "Asta e limita lui, nu mai poate să progreseze"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 11:14

Cristi Tănase a evoluat modest în ultimele partide ale Stelei din campionat şi din Europa League, iar oamenii de fotbal l-au criticat dur pe decarul "roş-albaştrilor".

Ultimul atac a venit aseară din partea lui Viorel Moldovan, fost jucător al echipei naţionale, care crede că limita lui Tănase a fost atinsă: "Nu ştiu ce aşteaptă toată lumea de la Tănase. Poate aşteptările sînt prea mari din partea lui, iar el nu poate să se exprime şi să dea ceea ce toată lumea aşteaptă, pentru că are o limită. Nu cred că acest jucător poate să progreseze.

Este un jucător interesant, bun, dar se vrea prea mult de la el. Toată lumea îl vede mult mai mare sau mai bun şi asta e o problemă pentru el. Eu cred că limita lui este pînă aici, ne-a arătat în multe meciuri că nu poate să depăşească un anumit nivel", a spus Moldovan la Dolcesport.

Şi Becali este supărat pe mijlocaşul Stelei: "Nu ştiu ce se întîmplă cu el, dar nu mă interesează, echipa este mult prea puternică în acest moment".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Martie 2013, 19:57

Marii vinovati sunt cei care l-au ridicat in slavi pana acum. Nu Tanase a venit si s-a prezentat ca "mare valoare- mare speranta". Au fost altii, care astazi se fac ca ploua. E un alt caz Radoi, dar la alta scara. Pentru ca si Mirel ne era prezentat ca "el lider maximo" si exact cand aveai mai mare nevoie ca "valoarea" lui sa faca diferenta, exact atunci era pe nicaieri. La Rosenborg, la M'Brough, la nationala si in multe alte meciuri importante. La fel de enervante mi se par si odele aduse lui Danciulescu, un jucator serios, cu caracter, dar cu valoare de "intern" si nimic mai mult!

amorezu1
amorezu1  •  18 Martie 2013, 16:59

Tanase e un jucator bunicel. Dar Viorel Moldovan are mare dreptate. Gandeste cu incetinitorul. Va asteptati la prea multe de la el. Eu de mult timp spun chestia asta. Poate daca mai zic ceva ma injura lumea: Steaua in momentul asta nu are un mijlocas foarte destept si nici un atacant pur. US 24!

larisa_i
larisa_i  •  18 Martie 2013, 16:56
Postat de strazi pe 18 Martie 2013, 16:10

Eu unul ii rupeam picioarele daca stateam in bucuresti, asa nu mai sufera nimeni din cauza talentatului asta, probabil plange prin vestiare ca moare de foame, la talentul lui , asa salar mic? din cauza lui a fost pierduta calificarea, deci care il prindeti rupetii picioarele, faceti un favor la toata lumea,.....

mai "crestinule"

Vezi toate comentariile (14)
Comentează