FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tănase, obiect de studiu » Punctul slab care-l împiedică să devină mare fotbalist

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 14:52

Cristi Tănase are şanse mari să fie titular cu Ungaria, chiar dacă a avut evoluţii foarte slabe în ultimele meciuri ale Stelei.

Dumitru Dragomir l-a analizat pe mijlocaşul Stelei şi a tras concluziile. "Şi eu l-aş fi luat pe Tănase la naţională. El scade pe parcursul unul meci. L-am studiat mult, i-am făcut şi o fişă. El cade din punct de vedere psihic, nu fizic. Marii fotbalişti au un psihic tare, sînt mai nesimţiţi, aşa.

Unii foarte talentaţi rupeau în amicale, dar în oficiale picau în bot. Pe Dobrin dacă-l trezeai la miezul nopţii şi-l băgai să joace cu Pele, îi dădea mingea printre picioare", a spus Dragomir într-o conferinţă de presă.

Hagi a ales jucătorii de atac pentru meciul cu Ungaria » De ce l-ar titulariza pe Tănase

În urmă cu două luni era bun de Barcelona, acum Becali îl face praf: "Nu avem nevoie de el dacă nu face magie"

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
encipi
encipi  •  20 Martie 2013, 08:51

Problema principala nu este la Tanase. E la cei care il vad mare fotbalist, mare magician, demn de Barcelona, etc. Omul asta in aproape 4 ani la Steaua n-a facut mai nimic. De unde atatea pretentii de la el? Imi amintesc de un gol frumos cu International Curtea de Arges, un gol frumos la Tg Jiu si inca 2 in Europa, cel de la Sofia si cel de pe Anfield. Sunt mult prea putine realizari ca sa te faca sa crezi ca e mare fotbalist. Sunt de acord si cu celelalte comentarii..ca e lipsit de inteligenta si are o privire de bovina beata.

mihaiviteazu4
mihaiviteazu4  •  20 Martie 2013, 00:29

Pacat, e de departe cel mai talentat fotbalist roman de la Hagi incoace, dar talentul inseamna doar 10% din valoarea totala, restul e munca si disciplina. probabil are in continuare probleme cu bautura si noptile pierdute. La meciul cu Ajax, toti jucatorii erau la stadion de la 21:00 (veniti cu autocarul) dar EU l-am vazut pe Tanase la ora 21:30 (meciul incepea la 22:05) la volan cand intra in parcarea sub stadion (gresesc doar daca are Tanase o sosie cu acces in parcarea VIP sub stadion). Dupa meci Tanase a fost singurul care a lipsit de la petrecere.

thefisherking
thefisherking  •  19 Martie 2013, 19:23

Punctul slab la Tanase e creierul, sau mai curand, absenta acestuia. Dodel e un individ lipsit complet de inteligenta si pe cale de consecinta, lipsit de simtul ridicolului. Si pt ca nu detine spaima de a cadea in ridicol, incearca o gramada de grozavii pe teren. Una din 50 ii iese si atunci toata lumea cade pe spate. Dodel nu cade psihic pt ca nu are de unde sa cada psihic, el nu are psihic. Daca maine il impusca cineva pe Dodel, el va crapa abia prin octombrie, deoarece abia atunci va reusi intrucatva sa interpreteze informatia.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează